Bir Görev Adamı: Mahmut Çöloğlu 
 
Mahmut Çöloğlu; uluslararası ve ulusal alanda ismini pek çok başarılı proje ile duyurmuş genç bir girişimci. İç mimarlık kariyerinin yanı sıra e-ticaret konusunda da çığır açan işlere imza atan Çöloğlu; küçük yaşlardan beri iş dünyasının içinde. 1990 yılında dünyaya gelen ve Çankaya Üniversitesi İç mimarlık bölümünden mezun olan iş adamı, tek bir uzmanlık alanı ile yetinmeyip pek çok farklı alanda boy gösteriyor. 
 
Deneyimin ve yaratıcılığın bir araya geldiği bütün projelerde genç iş adamının kendine has ve sektörlere değer katan etkileri bulunuyor. Ayrıca spor, sanat gibi alanlarda sunduğu katkılar ile de takdir toplamayı başarıyor. İnşaat, dekorasyon, e-ticaret ve hizmet sektörlerinde Çöloğlu’nun girişimleri göz dolduruyor. 
 
2017 yılında Ankara’da kurduğu ve Türkiye’nin ilk plaza konsept spor salonu olma özelliği gösteren Gym Rank ile adını duyuran Mahmut Çöloğlu yaptığı tüm işlerde yeniliği ve gelişimi ön plana çıkarıyor. Kişiselleştirilmiş spor programları ile klasik spor salonu işletmelerini geride bırakan Gym Rank Ankara’da özel müşterilerine hizmet veriyor. 
 
Yapı market hizmeti veren bir e-ticaret sitesi olan buldukca.com ise Çöloğlu’nun en önemli girişimleri arasında yer alıyor. Hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışamalarını yürüten buldukca.com her geçen gün binlerde ziyaretçinin uğrak adresi haline geliyor. 
 
 
Müziğe Mahmut Çöloğlu Dokunuşu!
 
Mahmut Çöloğlu her konuda olduğu gibi müzik alanında da farklı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Son on yılın en popüler müzik türlerinden biri olan elektronik müzik alanında eserlerini Apple Müzik, Spotify ve Youtube gibi prestijli paylaşım platformları aracılığı ile dinleyicilere sunan Çöloğlu; tarzı ile şehir müziğini ve modern ezgileri bir araya getiriyor. 
 
Big Make’s Chicago ile binlerce dinleyiciye erişen Çöloğlu; yalnızca yerli değil yabancı müzik dinleyicisinin de kalbini kazanmayı başarıyor. Enerjik havası ve kaliteli soundları ile müzik dünyasında ayrı bir yer edinmeye aday olan Big Make’s Chicago; dinleyicilere müzik ziyafeti sunuyor. 
 
Genç iş adamının son teklisi Dom Luis ise tınıları ile eğlenceyi ve müzik keyfini bir araya getiriyor. Hızlı ritimler ve üstün bir uyum ile farkını ortaya koyan bu eser aynı zamanda Mahmut Çöloğlu’nun hareketli ve girişimci kişiliğinin de bir yansıması olma özelliği gösteriyor. Dinleyicilerin çalma listelerinde üst sıralara yerleşmeyi hak eden bu eser ile Çöloğlu; bir kez daha el attığı tüm alanlarda başarılı olduğunu kanıtlıyor. 
 
 
Mahmut Çöloğlu’nun Başarı Yolculuğu 
 
Mahmut Çöloğlu; iş dünyasının mutfağında başlayan ve spor, müzik gibi alanlarla gelişen yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Ürettiği müzik eserleri ile birlikte dinleyicilerini de bu yolculuğa dahil etmeyi hedefleyen Çöloğlu; Türkiye’nin farklı sektörlerinde yenilikçi ve yaratıcı projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Müziğin evrenselliğini kendi iç dünyası ile birleştiren bu eserler; onun başarı yolculuğunun estetik imzaları olma özelliği taşıyor. 
 
Türk iş dünyasının önemli değerlerinden biri haline gelmeye aday olan genç iş adamı yerel ve uluslararası müzik piyasasına yaptığı katkılarla öncü duruşunu bir kez daha ortaya çıkarıyor. Çöloğlu’nun yapıtları müzik çevrelerinden de tam not almayı başarıyor.