Sürat Yayıncılık’ın her yıl gerçekleştirdiği “Eğitim Zirvesi” Antalya’da gerçekleştirildi. 2015-2016 eğitim döneminin değerlendirildiği, 2017 hedef ve öngörülerinin belirlendiği toplantı Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş‘un açılış konuşması ile başladı.

Kararlılıkla Mücadeleye Devam Edeceğiz
İmran Okumuş Kaynak Holding’in değişen misyonunu, değerlerini paylaştığı açılış konuşmasında; "Sen bu ülkenin askerine, polisine ve kamu görevlilerine en önemlisi de milletine karşı yaptığın saldırıların cezasız kalacağını ve hesabının sorulmayacağını düşünüyorsan akıl hastasısın. Bizim savunduğumuz vatandır, vatanımızı var eden değerlerdir. Bu yüzden terörü finanse eden her türlü yapı bizim düşmanımızdır. Ticaretin makbulü, ahlaki sınırlar içinde yapılandır. Bu yüzden sahte imam ve cemaatle insanları kandırmaya çalışan bu yapılarla mücadeleye, Allah'ın bize verdiği bu canla ve kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Okumuş’tan Çağrı
Türkiye’nin 81 ilinden gelerek salonu dolduran insanlara seslenen Okumuş, “Burada olan, olmayan herkese sesleniyorum. Sizleri, terör örgütleri karşısında hiç bir endişe duymadan, ticari kaygılardan sıyrılarak vatan ve millet için mücadele etmeye davet ediyorum. Biz, Kaynak Holding ve bünyesinde bulunan 72 şirketin terörle münasebetini kestik, millete ait olan bu kaynaklardan terör finanse edilmiyor. Bu şirketlerimiz artık milli şirketlerdir. Bu şirketlerde evine ekmek götürmek ve helal rızık kazanmak için hayat mücadelesi verenler, hiç bir endişe duymamalı. Yeter ki, bu insanlar milli birlik ve beraberliği bozmak için uğraşanlara karşı olsunlar. Bu şuurdaki herkes bizim kardeşimizdir.” şeklinde konuştu.

Önceliğimiz eğitim
Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş, Sürat Yayıncılık’ın gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili olarak; “Kaynak Holding 72 şirket ve 13 bin çalışanı bulunan bir şirket. Kargo, sağlık, teknoloji ve gıda gibi her sektörde yer almamıza rağmen, benim için en önemlilerinden birisi eğitim ve kültür yayınlarıdır. Holdingimizin okullarında 23 binden fazla öğrencimiz bulunuyor. Bu ciddi bir sorumluluk demek oluyor. İnsanlar emeklerini, göz bebeklerini, geleceklerini size emanet ediyor. Yaptığımız her işte 23 bin evladımızın mesuliyetini taşıyoruz. Her işimizde bunu bilerek adım atıyoruz ve yatırımlarımızı bu sorumlulukla gerçekleştiriyoruz.“ dedi.