ABD’li finans kanalı CNBC’de Mad Money adlı programı sunan Jim Cramer, yorumlarının aksine operasyon açacak olan bir ETF çıkarılma talebi üzerine bugün öğle saatlerinde bir tweet attı.

42 takvim tecrübesinin sorgulanamayacağını ve bunun kripto paralar için de geçerli olduğunu bildiren Cramer şunları söyledi:

“Kripto paralar için de aynısı geçerli. Bitcoin’den elde ettiğim kazançlarımla çiftlik, Ethereum’dakilerle ise tekne aldım. Hepsi resmi olarak da beyan edildi. Her şey açık. Evet, benim görüşlerimin tersine yatırım yapmanızı istiyorum. 42 sene her tarafında bu işleri yapıp da her sene para kaybedilmez”

Bilindiği üzere dün ABD merkezli bir danışmanlık firması olan Tuttle Capital Management, Inverse Cramer ETF (SJIM) ve Long Cramer ETF (LJIM) adındaki iki adet borsa yatırım fonunu açtırmak için SEC’ye başvuruda bulunmuştu. Bu ETF’lerden SJIM, Cramer’ın yaptığı yatırım yorumlarının tersine dürüst hareket etme prensibiyle çalışacak.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/jim-cramerdan-ters-etf-tepkisi-bitcoin-ile-ciftlik-ethereumla-tekne-aldim/