vc_rowvc_columnvc_message message_box_color=”white” icon_fontawesome=”fas fa-audio-description”BitgetLider küresel kripto para borsası Bitget, spot piyasalarda Sıfır Ücret işlemlerinin son lansmanını tamamlamak için 300.000$ ödül havuzu ve 1.000.000 BGB ödül havuzu da dahil olmak üzere özel bonuslar duyurdu.

Bitget kullanıcıları, Ethereum Merge beklentisiyle ETH almada %50 indirim ve popüler kripto airdrop’ları dahil almak üzere Eylül ayının başından beri, komisyonsuz spot işlemlerin avantajlarının keyfini çıkarıyorlardı. Keza Bitget kullanıcıları ekstra ödüller için yalnızca kripto paraları elde tutarak, işlem yaparak ya da stake ederek özel bonusların keyfini çıkartmaya devam ediyor.

enine boyuna özel, sınırlı süreli bonuslar:

Bitget’in tez gelişen lokal platform tokeni BGB’nin 1 milyon adetli ödül havuzunu paylaşmak için spot piyasada 500 USDT’den artı işlem yapın Yeni kullanıcılar için bölünmüş 300.000$ ödül havuzunu paylaşın. Elastik Birikim ürünleriyle, %100 APY’ye varan getiriler elde edin. Toplam 30.000 USDT yatırdığınızda VIP üye olarak daha düşük operasyon ücretlerine ve özel müşteri hizmetlerine erişin.

Bitget’e anında abone olmak için tıklayın

Bitget Yönetici Direktörü Gracy Chen, konuya ilişkin olarak “Kripto para birimlerine vermek, çalkantılı piyasa koşullarına rağmen hala trend. Sağladığımız özel avantajlarla kullanıcılarımız kripto işlemleri yaparak ve ahenkli olarak kripto alarak piyasa gerilemesinde bile fırsatları tutmak için daha iyi bir konumda olacaklar. Daha fazla mali bağımsızlık ve finans ürünlerine erişimi kolaylaştırma vizyonuyla Bitget defalarca rekabetçi ücretler ve erişilebilir hizmetler sağlamak için çabalıyor. Bu değerlere paralel olarak, Sıfır Ücretli İşlemler ve özel ödüller, Bitget’in yatırımcılarına asistan olma çabaları arasında yer alıyor.” açıklamasını yaptı.

Chen, sözlerinin devamında, “Bir dizi ödülle birleştirilen Sıfır Vergi kampanyasıyla, ayrı türde traderları desteklemeyi amaçlıyoruz. İşlem ücretlerini ortadan kaldırarak ve çekici avantajlar sağlayarak, hem deneyimli traderlar hem de yeni girenler için yardımcı olacak ve bu kripto kışında yol almalarına muavin oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha pozitif data için bu sayfayı ziyaret edin.

Bitget’e abone olmak için tıklayın

Bitget hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, sosyal ticarete odaklanan dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. şimdi dünya çapında 50’den pozitif ülkede iki milyondan artı kullanıcıya hizmet veren Bitget, 38’den fazla ulusu temsilci 600 karakter bir işgücü ile merkezi olmayan finansmanı teşvik etme misyonunu hızlandırdı.

Bitget’in kripto türevleri piyasasında Haziran 2019’da resmi olarak piyasaya sürülmesinden bu yana, platform bundan böyle dünyanın en büyük kripto copy trade ve türev borsalarından biri haline geldi. Türev işlemler hacminde CoinMarketCap ve CoinGecko kadar küresel olarak ilk beşte yer alıyor. Lider borsa, insanların sosyal ticaretle temas kurma ve işlem yapma şeklini dönüştürmeye odaklanıyor. Amiral gemisi Tek Tıkla Copy Trade, sosyal ticarette bir öncüdür. Dünya çapında kripto türevleri trader’ları için deneyimlerine icat getirerek, takriben 1.1 milyon takipçisi olan 55.000’den fazla profesyonel trader bir araya getirmiştir.

‘Better Trading, Better Life’, felsefesine sıkı sıkıya bağlı kalan Bitget, Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve geniş bir köprü ile sonuçlanan portal olmayı hedefleyerek, global olarak kullanıcılara kapsamlı ve geniş kripto ağına tehlikesiz operasyon çözümleri sağlamayı vaat eder. Bitget, Eylül 2021’de dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un birincil forma partneri ve kısa vakit sonradan PGL Major’ün resmi e-spor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen e-spor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile ortaklıklar da 2022’nin başlarında duyuruldu./vc_column_text/vc_column/vc_row

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/bitget-sifir-komisyona-ozel/