Kripto para borsası CoinFLEX, piyasa koşullarındaki yoğunluk ve bir karşısında tarafla ilgili süregelen belirsizlikten dolayı, bütün para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu.

Açıklamada, olası olan en kısa sürede para çekme işlemlerinin yeniden açılmasının beklendiği kaydedilirken bahsedilen karşı tarafın 3 Arrows Capital veya herhangi bir kripto kredi şirketi olmadığı belirtildi.

Bilindiği üzere kripto hedge fonu 3AC, kripto para fiyatlarındaki düşüşlerden dolayı, iflasla aleyhinde karşıya kaldı. Şirketin son dönemde 400 milyon dolarlık varlığını tasfiye olduğu öne sürülüyordu. 3AC’nin bu durumu sebebiyle, şirkette varlığı yer alan bir takım kripto para şirketleri de zorlama günler geçiriyor. öte taraftan kripto kredi platformu Celsius da az kalsın iflas noktasına geldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR – LUNA kurucusu Do Kwon: Daha güçlü döneceğiz

Ayrıca, CoinFLEX’in açıklamasında, para çekme işlemlerinin takriben 30 Haziran 2022’de baştan etkili olacağı vurgulandı. CoinFLEX, 2019 yılında faaliyetlerine başladı. FLEX adında dahası token’ı yer alan borsanın yatırımcıları aralarında ise Polychain Capital, Roger Ver ve Digital Currency Group yer alıyor.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/kripto-para-borsasi-coinflex-tum-para-cekme-islemlerini-askiya-aldi/