Genesis’in dijital varlık kredisi ve finansmanı benzeşen başkanı Matt Ballensweig istifasını duyurdu. Idareci, kripto kredi ve alım satım şirketinde danışman olarak kalacağını söyledi.

Matt Ballensweig yaptığı açıklamada artık misyonunun, bir sonraki artış ve yaygın kabul etme döngüsünü desteklemek olacağını söyledi.

Ballensweig, geçtiğimiz ay esas sorumluluklarını bir dizi meslektaşına devretmeye başlamıştı. Sonraki işine geçmeden önce birazcık ara vermeyi de planlıyor.

Şirketin eski CEO’su Michael Moro da kısa bir süre önce firmadan bölünmüş ve firmanın işletme müdürü Derar Islim ağustos ayında boşalan en üstteki mevkideki koltuğa oturmuştu.

Kriptoda istifalar seri halinde geliyor

Son zamanlarda kripto para sektöründe bir takım kayda değer isimler, bulundukları kritik pozisyonlardan istifa kararı aldılar. En büyük borsalardan Kraken’in CEO’su geçtiğimiz günlerde CEO’luktan istifa etmişti. Benzer şekilde, onun öncesinde de Michael Saylor, MicroStrategy CEO’luğundan ayrılıp yönetim kurulu başkanlığına geçmişti. Bugün gelen bir diğer istifa ise Celsius’un CEO’su Alex Mashinsky’di.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/kripto-kredi-genesis-istifa/