En büyük kripto para borsalarından bir tanesine olan Kucoin’in CEO’su Johnny Lyu, “kripto kışı” için daha evvelden hazırlık yaptıklarını ve sert dönemleri zorluk yaşamadan atlatmaya hazır olduklarını söyledi.

“Ayı sezonu fazla abartılıyor”

Nasdaq.com’a bir mülâkat veren Lyu, düşüş dönemlerinin ve ayı sezonunun gereğinden fazla abartıldığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Kripto kışı ya da ayı sezonunun önemi gereğinden fazla abartılıyor. Biz uzun yıllardır kripto para sektörünün zaten içidneyiz. Piyasadaki volatilite için şimdi da hazırız. Bununla nasıl başa çıkacağımızı biliyoruz. Kucoin kurulduğundan bu yana daima değişime öncülük ettik ve değişimin yanında olduk. Bu cesaretimiz doğru ‘halkın borsası’ sıfatını elde ettik”

“Bu borsaya liderlik etmek gurur verici”

Kucoin gibi dünyanın en büyük borsalarından birine liderlik ettiği için gururlu olduğunu gösteren Lyu, 20 milyon kullanıcıya ulaştıklarını söyledi:

“Bugün 700’den pozitif kripto para listelemiş durumdayız ve 20 milyon kullanıcıya ulaştık. Bu sayının 1 milyonu ilk kurulduğumuz yıldan bu yandan bizlerle… Böyle bir borsaya liderlik ettiğim için kibir duyuyorum”

Hatırlanacağı üzere Mayıs ayındaki Terra LUNA çöküşünün arkasından birçok kripto para şirketi ya iflas etmiş veya iflasın eşiğine gelmişti. Kucoin için de borsanın elinde yalnızca 300 Bitcoin kaldığı iddiaları ortaya atılmıştı. CEO Lyu ise iddiaları muhakkak bir dille yalanlamıştı.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/kucoin-ceosu-lyu-kripto-kisina-tamamen-haziriz/