Otomotiv, perakende, lojistik, e-ticaret ve üretim gibi farklı iş kollarından profesyonelleri ağırlayacak olan konferans, 26 Mayıs 2016 Perşembe günü DoubleTree by Hilton Hotel Kadıköy Moda’da düzenleniyor.

26 farklı ülkede otomatik depolama ve arşivleme çözümleri sunan Kardex Remstar, sektör profesyonellerine yönelik geliştirdiği çözümleri, sektördeki yeni trendleri ve farklı alanlarda geliştirilen yeni hizmet modellerini aktarmak üzere ILA ve BVL işbirliğiyle sektör profesyonellerini ağırlayacak. Tüm gün sürecek ve 26 Mayıs tarihinde Hilton DoubleTree by Hilton Hotel Kadıköy Moda’da gerçekleşecek konferansta depo ve iç lojistik otomasyon sistemleri, yönetim alternatifleri ve mevcut uygulamalar gibi birçok stratejik konu masaya yatırılacak.

Kardex Remstar Türkiye Ülke Müdürü Emre Yenal, Kardex Remstar ev sahipliğinde düzenlenecek 3. Kardex Lojistik Günleri için büyük bir hazırlık içinde olduklarını belirtti ve konferansla ilgili “Türkiye’deki işletmelerin lojistik ve otomasyon süreçleri konusunda bilinçlenmesi gerekiyor. İşletme karlılığında hedeflenen rakamlara ulaşılması için sektördeki yeniliklerin ve çözümlerin takip edilmesi ve işletme dinamiklerine uygun sistemlerin belirlenmesi büyük önem taşıyor. 3. Kardex Lojistik Günleri ile hedefimiz, sektör profesyonellerine doğru aktarımlarda bulunmak, yeni trendleri ve çözümleri anlatmak ve onlardan gelen geri bildirimlerle sektörümüzü daha da geliştirmek” dedi.

Lojistik ve otomasyon alanında sektördeki ihtiyaçlara ışık tutmak ve yeni çözümleri profesyonellere aktarmak amacıyla düzenlenen konferansa katılım ücretsiz olacak. 200 kişi ile sınırlı konferans katılımı ve detaylı bilgi için [email protected] adresinden başvuru yapılabilir.

KARDEX REMSTAR HAKKINDA
26 farklı ülkede müşterilerine otomatik depolama ve arşivleme çözümleri sunan Kardex Remstar, bu yıl 143. yaşını kutlayan, İsviçre merkezli ve Zürih Borsası’na kote bir şirket. 1873 senesinde Amerika Birleşik Devletlerinde kurulan şirket, 1950’lerde dikey depolama çözümleri geliştirdi ve 1980’lerin başında bu sistemleri bilgisayarlar ile entegre ederek sadece bir makine değil aynı zamanda entegre çözümler sunmaya başladı. Bünyesinde KARDEX MLOG, KARDEX REMSTAR ve KARDEX SOFTWARE şirketlerini bünyesinde barındıran grupta 2 bin 200 kişi istihdam ediliyor. KARDEX Grubu’nun dünyada pazar payı yüzde 35 iken, dikey ve yatay depolama, sipariş toplama sistemleri sunan KARDEX REMSTAR’ın dünyadaki pazar payı ise yüzde 60’tır. Kardex, lojistik, otomotiv, perakende, ilaç, makine, havacılık ve savunma sanayi başta olmak üzere pek çok farklı sektörden büyük ve KOBİ tarzında müşteriye otomasyon çözümleri sunuyor. 2013 yılında Logicontrol 200, Megamat RS 180, Parts/Picks 4 YOU, Shuttle XP 1000 ürünlerini piyasaya sürerek, farklı sektörlerdeki ihtiyaçları karşılamaya özen gösteren Kardex için inovasyon, bir şirket kültürü olarak kabul ediliyor.