Finans sektörünün ve enerjinin önemli isimleri 27-28 Nisan’da İstanbul’da düzenlenecek “Marmara Ekonomi Zirvesi”nde bir araya geliyor. Marmara Üniversitesi Finans Kulübü’nün düzenlediği ve Destek Menkul Değerler’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek zirveye Türkiye ekonomisine yön veren finans sektörünün önde gelen ekonomistleri, gazeteciler ve CEO’lar katılacak.
Bloomberg HT’nin medya destekçisi olduğu zirvede, “Jeopolitik Riskler Gölgesinde Dünya Ekonomik Görünümü”, “Büyüme Sorunu: Tek Çare Merkez Bankaları mı?”, “Emtia Fiyatları: Jeopolitik Riskler ve Talep Sorunu” ile “Ekonomiyi Doğru Okumak: Finansal Okur Yazarlık” başlıklı paneller düzenlenecek.

Dünya ekonomisini etkileyen küresel risklerin masaya yatırılacağı zirvede, enerji fiyatlarının durumu ve geleceği, altın gibi önemli emtianın seyri, TL varlıklarının durumu, paritelerde beklentiler gibi konular ele alınacak.

“2016 Küresel Ekonomisi: Riskler ve Çözümler” ana başlığı altında düzenlenecek zirvede Borsa İstanbul Genel Müdürü Osman Saraç, Destek Menkul Değerler Genel Müdürü Tuna Yılmaz, KPMG Türkiye Başkanı Ferruh Tunç, Deutsche Securities Menkul Değerler Genel Müdürü Albert Krespin, Azimut Portföy Genel Müdürü Murat Salar, İş Portföy Başekonomisti Nilüfer Sezgin, Ata Portföy Genel Müdürü Mehmet Gerz, Gazeteci-Yazar Şeref Oğuz, Finansal Okur Yazarlık Derneği Başkanı Özlem Denizmen, Destek Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı ve Ekonomist Ahmet Mergen, Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek Okulu Müdürü Prof. Erişah Arcıan, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Arzova, Piri Reis Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, TSPB Eğitim Müdürü Gökhan Büyükşengür, Deniz Yatırım Başekonomisti Özlem Derici, Bloomberg HT Sunucusu Aslı Şafak, İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Müdürü Şant Manukyan, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı M.Ali Yıldırımtürk, Genel Energy Gaz Şirketi Genel Müdürü Ali Arif Aktürk, Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hürriyet Gazetesi Enerji Editörü Merve Erdil gibi önemli isimler katılıyor.

Uluslararası Enerji Ajansı Başekonomisti Fatih Birol’un video konferans ile katılarak enerji piyasalarındaki son tabloyu değerlendireceği zirvedeki 4 ayrı panelin moderatörlüğünü ise Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Destek Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı İnci Özbek, Destek Menkul Değerler Araştırma Müdürü Murat Tufan ve Bloomberg HT Sunucusu Zeynep Erataman üstlenecek.



Yer: Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü- Prof. Dr. Reşat Kaynar Konferans Salonu
Adres: Tıbbiye Cad. No: 49 Üsküdar (Haydarpaşa GATA Hastanesi yanı)
Tarih: 27-28 Nisan 2016
Saat: 09:00