Ethereum’da yatırımcılar gibi geliştiricilerin de heyecanla bekledikleri Merge güncellemesine bundan böyle 24 saatten az bir süre kaldı. Geleneksel finans medya kuruluşları dâhi Merge konusunda özel yayınlar yaparken, Ethereum fiyatındaki düşüş ise devam ediyor.

Bitcoin’in düşüşüyle beraber geldi

En büyük ikinci kripto para son 24 saatte %7’den pozitif değer kaybetti. Düşüşün Bitcoin’deki aşağı gidişatla birlikte geldiği görülürken, Merge konusunda yatırımcıların geliştirmenin sorunsuz tamamlanmasını bekledikleri tahmin ediliyor. Ethereum son dönemde öteki kripto paralardan ayrışamamış ve genel gidişata paralel bir performans sergilemişti.

Dün açıklanan ABD enflasyon verileriyle beraber Bitcoin gibi “tehlikeli varlıklar”da görülen düşüşlerden Ethereum da nasibini almıştı. Ethereum üzerindeki projelerde kilitlenen toplam varlık değeri (TVL) de son 24 saatte %5’ten pozitif düşüş fark etti ve 32 milyar 840 milyon dolara indi.

Merge yani Türkçesiyle Birleşme güncellemesinin yarın sabahtan erken saatlerde (07.00 civarı) gerçekleşmesi bekleniyor. Haberin yazıldığı dakikalara ETH yaklaşık 1600 dolardan operasyon görüyor.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/merge-yaklasirken-ethereum-fiyatinda-dusus/