Yeni doğan grubundaki çeşitlendirdikleri organik ürünleri ‘Kiti Kate’ markasıyla müşterileriyle buluşturan Civil, ‘I Love Organik’ sloganıyla ürünlerini muadillerine göre yüzde 40 indirimle satışa sunuyor.

‘Anne Bebek ve Çocuk’ mağazacılığı alanında büyümeyi ve sektöründe öncü olma yolunda ilerleyen Civil, ürün çeşitliliğine organik ürünleri de ekleyerek kaliteli ve doğru fiyat politikasıyla hizmet vermeye devam ediyor. Yüzde 100 organik pamuk kullanılarak üretilen ürünler GOTS (Global Organic Textile Standart) sertifikasına sahip. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran, “Tüm dünyaya yayılan çevre bilinci Türkiye’nin en önemli ve en büyük sektörü olan tekstil sektörünü de derinden etkiledi. Ülkemizde organik tekstilde ürün çeşitliliği çok az. Var olanlar ise çok yüksek fiyatlardan satılıyor. Organik ürün kullanmayı düşünen ebeveynler ise yüksek fiyatları görünce alternatif ürünlere yöneliyorlar. Organik bebek tekstilindeki var olan açığı kapatmak adına ciddi yatırımlar yaptık. Mağazalarımızda organik ürünler için alanlar ayırıp, ebeveynleri bilgilendirici çalışmalar düzenledik. Bebeklerimiz en değerli varlıklarımız, onlara daha sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmak öncelikli hedefimiz. Ayrıca bu ürünlerin kolay ulaşılabilir olmasını da sağlamak durumundayız” diye konuştu.