Son dönemde bilhassa sosyal mecralarda sürekli olarak karşımıza çıkan ve verdiği röportjlarda altın, gümüş ve Bitcoin alımı önerisinde bulunan Robert Kiyosaki, Fed’in faiz artırmaya devam edeceğini ve bu durumun önemli bir alım fırsatı yaratacağını savundu.

“Sonunda siz güleceksiniz”

Kiyosaki 2.1 milyon takipçisinin olduğu Twitter hesabından attığı tweet’te “Bu bir alım fırsatıdır. Eğer Fed faiz oranlarını artırmaya devame derse ABD doları daha da güçlenecek ve bu şart altın, gümüş ve Bitcoin’deki fiyatları daha da aşağıya çekecek. Daha pozitif alın. Fed karar değiştirdiğinide ve İngiltere gibi faiz oranlarını düşürmeye başladığında diğerleri ağlarken siz sonunda gülüyor olacaksınız. Kendinize iyi bakın”

Peter Schiff cevapsız bırakmadı

Kiyosaki’nin bu tweet’ine ise altın yatırımlarıyla ve Bitcoin’e aleyhinde olan duruşuyla tanıdık Peter Schiff’ten de cevap geldi. Schiff altın ve gümüş fiyatlarının derhal dip yapmış olabileceğini ve bundan sonradan yükselişe geçebileceklerini belirtti:

“Altın ve gümüş olasılıkla dip seviyelerini buldular. Faiz dönüşündeki birincil domino taşı düştü bile… Diğerlerinin de düşmesi uzun sürmeyecektir. Fiyatlar hala ucuzken altın ve gümüşünüzü şimdiden altın”

Kiyosaki ise Schiff’in bu tweet’ne cevap vermedi. Schiff, Mart 2020 çöküşünde Bitcoin’in bin doalrın altına gideceğini iddia etmişti.

Koronavirüs krizine kadar Bitcoin’e karşı meydana çıkan Kiyosaki ise bu dönemin ardındaki Bitcoin alımı önerisinde bulunmuş ve akıl değiştirdiğini belirtmişti.

Kaynak: uzmancoin.com URL: https://uzmancoin.com/robert-kiyosaki-yine-bitcoin-alin-dedi-sonunda-siz-guleceksiniz/