KONMAK 2016 13.Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Yan Sanayileri, Ekipmanları, Delme Teknolojileri, Malzemeler ve El Aletleri Fuarı ( Hidrolik ve Pnömatik Özel Bölümü) kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından KONYA ENDÜSTRİ ZİRVESİ başlığı altında İSKON, KONELEX, SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ Fuarları ile eş zamanlı olarak TİAD Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği, MİB Makine İmalatçıları Birliği İşbirliği, T.C. Ekonomi Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in sağladıkları değerli destekler ile 28 Nisan - 1 Mayıs 2016 tarihleri KONYA TİCARET ODASI - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

“Ersözlü: Metal işleme sektörünün kalbi Konya’da atacak…”
Bir yılı aşkın süredir tanıtım-pazarlama faaliyetlerinin devam ettiği Konya Endüstri Zirvesi Fuarları ile üretimin yoğun olduğu şehirlerimiz başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından 60 farklı ilden ziyaretçileri, katılımcılılarla bir araya getireceğiz.

Başta Tüyap Konya olmak üzere, 13 farklı ildeki ofislerimiz (Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Samsun, Trabzon) aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz tanıtım faaliyetlerine ek olarak, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonuna ve Esnaf ve Sanatkarlar Odalarına bağlı odaların desteğiyle hazırlanan heyetleri, hafta sonu ağırlıklı olmak üzere Fuar boyunca Konya Ticaret Odası – Tüyap Uluslararası Fuar merkezinde ağırlayacağız.

Yurtiçi heyet organizasyonlarımıza ilave olarak her yıl yaptığımız gibi bu yıl da, pazarlama grubumuz aracılığıyla sektörlerinde önemli potansiyele sahip üretim yapan ulusal ve uluslararası tesislerimizin yöneticilerine, savunma, elektrik – elektronik, otomotiv, beyaz eşya, makine sanayileri başta olmak üzere tüm sektörler özel davet mektupları gönderilerek fuarımıza davet edildi. Bu uygulama sonrasında Fuarlarımız, ülkemizin en önemli kuruluşlarının yöneticilerini de katılımcı firmalarımız ile Konya’da Tüyap çatısı altında bir araya getirerek verimli iş bağlantılarının gerçekleştirileceği etkin bir platform olacaktır.

“ Ersözlü: Sektörün uluslararası buluşma noktası…”
Yurt dışında Rusya, Gürcistan, İran, Mısır, Makedonya, Bulgaristan’da bulunan ofislerimiz ve 40 farklı ülkedeki temsilciliklerimizin yürüttüğü tanıtım faaliyetlerine ek olarak, T.C. Ekonomi Bakanlığı, DEİK Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, TİKA Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, ve Müşavirlikler - Ticaret Ataşeliklerimiz tarafından yapılan çalışmalar sayesinde hedef pazar niteliği taşıyan 30 farklı ülkeden ziyaretçilere ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

Fuar kapsamında bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Konya Sanayi Odası destek ve işbirliği ile hazırladığımız B2B Uluslararası ikili iş görüşmeleri etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. İkili iş görüşmeleri kapsamında Avrupa ve Balkanlar başta olmak üzere Orta Asya Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’dan gelecek ziyaretçilerimizi, fuar alanı konferans salonlarımızda bir araya getireceğiz. Her geçen yıl görüşme sayısının ve taleplerin arttığı etkinliğimiz ile fuar öncesinde online olarak eşleşen katılımcı ve ziyaretçilerimiz hazırlanmış olan program dahilinde fuar alanı konferans salonlarımızda bire bir görüşme imkanı bulmaktadırlar. Üreticileri direk hedef kitleyle buluşturduğumuz organizasyona katılanlardan çok olumlu tepkiler almaktayız.

“Ersözlü: Hedef 60.000 ziyaretçi…”
Geçtiğimiz yıl 28 ülke ve 58 ilden gelen 47.258 ziyaretçiyi ağırladığımız fuarlarımızda bu yıl hedefimiz, üretimin yoğun olduğu iller başta olmak üzere 60 farklı il ve sektörler açısından hedef pazar niteliği taşıyan 30 farklı ülkeden gelecek toplam 60.000 e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktır.
Tüyap Konya, 28 – 29 - 30 Nisan 2016 tarihlerinde 10:00 -19:00, 1 Mayıs 2016 Pazar günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık kalacak Fuarlara tüm ilgilileri saygı ile davet eder…