Hilton Bomonti Otel’de 31 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek konferansa, Türkiye’nin önde gelen firmalarının CIO, Bilişim Teknolojileri Yöneticileri ve OpenStack uzmanlarının katılımı bekleniyor. 

OpenStack platformunu kullanan Türkiye’deki ilk bulut servis sağlayıcısı olan Skyatlas CEO’su Levent Kocatürk, konferansta şirketin “Hızlı ve Kolay Sunucu Kurma Sihirbazı”nı tanıtacak. Skyatlas’ın bir kaç tıklama ile sunucu kurma, genişletme ve storage alanı alma imkanı sunan “sunucu kurma sihirbazı” yönlendirmeleriyle teknoloji profesyonellerinin hayatını kolaylaştırıyor. 

OpenStack platformunu Türkiye de ilk kullanan firmalardan biri olarak OpenStack İstanbul’un sponsorları arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Skyatlas CEO’su Levent Kocatürk, “ Skyatlas olarak yerli bulut servis sağlayıcı olarak sektörde kısa sürede çok iyi bir yer edindik. Bu başarıda, dünyada hızla gelişen OpenStack platformunun ve patent sürecindeki “Canlı Dikey Ölçeklendirme” teknolojisinin katkısı büyük. “Canlı Dikey Ölçeklendirme“ ile müşterilere gerçek ‘kullandıkları kadar ödeme” imkanı sunuyoruz. Buda operasyonel kolaylık, esneklik ve ciddi maliyet tasarrufu demek. Ayrıca sunucularımızın Türkiye’de bulunması ve 7/24 Türkçe destek hizmeti sunmamız tercih edilme sebeplerimiz arasında. dedi.

Skyatlas Hakkında
Türkiye’de Openstack platformunu ilk ve kullanan “gerçek” bulut sağlayıcısı SkyAtlas, sanal sunucu kiralamanın ötesine geçerek sunucu, depolama, yedekleme, ağ ve güvenlik altyapılarında farklı seçenekler sunuyor. Patent sürecindeki Tübitak destekli “Canlı Dikey Ölçeklendirme” teknolojisi ile müşterilerine “Kullandığın Kadar Öde” imkanı veren Skyatlas, tamamı Türkiye’de bulunan veri merkezleri aracılığıyla 7/24 ulaşılabilen uzman mühendisleri ile kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşıyor.