TOBB Kadın Girişimciler Kurulu VE Beko iş birliğinde, Arçelik Akademi desteğiyle hayata geçirilen "Girişimin Kadın Kahramanları" adlı proje kapsamında Anadolu’daki girişimci kadınlara ulaşılarak, 16 ilde gerçekleştirilen roadshow tamamlandı. İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen Girişimin Kadın Kahramanları Projesi kapsamında düzenlenen roadshow, Anadolu’da 16 ayrı kente gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından tamamlandı.

Girişimin Kadın Kahramanları projesi kapsamında sırasıyla; Ankara, Erzurum, Trabzon, Şanlıurfa, Nevşehir, Konya, Bursa, Kocaeli Aydın, Kayseri, Gaziantep, Antalya , Karabük, İzmir, Çanakkale ve Düzce’de gerçekleştirilen roadshow ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyesi bin kadına Arçelik Perakende Akademi bünyesinde hazırlanan eğitim programı hakkında bilginin paylaşılmasının yanı sıra, Beko 100 Kadın Bayi projesinin ayrıntıları aktarıldı.

TOBB Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, kadın elinin değmediği bir ekonominin büyümesi söz konusu olmadığını belirterek, kadın girişimciliğinin önünü açmaya destek veren projenin iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sonuç odaklı projeler ile yeni girişimci olmak isteyen kadınları ve halihazırda girişimci olan fakat sektör değiştirmek isteyen kadınları desteklemeye devam edeceğiz. Hepimiz biliyoruz ki kadınlar için girişimci olmak, olumlu pek çok sıfatı beraberinde getiriyor: güç, cesaret, özgürlük gibi. Dolayısı ile kadınların girişimcilik ekosistemine girmeleri gerek” diye konuştu.

Online eğitimler; Satış & Pazarlama, İşletme Ticareti & Yönetimi, Hizmet & Müşteri Odaklılık başlıkları altında toplamda 18 farklı konuda, 247 farklı video ile desteklenirken, 10 saate yakın video eğitimden oluşuyor.