İftarda konuşan Türk Telekom Uluslararası Operasyonlar Direktörü Kağan Karamanoğlu, Belçika’daki operasyonlarını 2012 yılından itibaren başarıyla sürdürdüklerini, kullanıcıların iletişim ihtiyaçlarını Türk Telekom’un ileri teknolojisi ve güçlü uluslararası altyapısı sayesinde karşıladıklarını ifade etti.

Türk Telekom’un uluslararası mobil operatörü Türk Telekom Mobile, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) AB Temsilciliği ile birlikte 23 Haziran’da Belçika ve Türkiye hükümetlerinin üst düzey yetkililerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasından temsilcilerin katılımıyla bir iftar yemeği düzenledi. 

İftar programına, Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders, Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Brüksel Bölgesi Ekonomi Bakanı Didier Gosuin, Brüksel Devlet Sekreteri Bianca Debaets, Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçisi Hakan Olcay, Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy, Federal Milletvekili ve Saint-Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Milletvekilleri Mahinur Özdemir, Şevket Temiz, Veli Yüksel ile Türk Telekom ve MÜSİAD temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından birçok temsilci katıldı.

Türk Telekom Mobile Avrupa'daki operasyonlarını güçlü bir şekilde sürdürüyor
Düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Türk Telekom Uluslararası Operasyonlar Direktörü Kağan Karamanoğlu, Türk Telekom olarak Türkiye’nin bölgede teknoloji merkezi ve kıtalararası bir telekomünikasyon köprüsü olma hedeflerine ulaşması için tüm güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. Türk Telekom Mobile’ın 2012 tarihinden beri Belçika'daki operasyonunu başarıyla sürdürdüğünü vurgulayan Karamanoğlu, kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun çözüm ve hizmetler sunduklarını belirtti. Karamanoğlu, gurbetteki vatandaşların yurtdışından Türkiye’ye geldiklerinde de sevdikleriyle iletişimlerini Türk Telekom Mobile aracılığıyla sürdürdüklerini, Türk Telekom gibi lider ve güçlü bir markayla Türkiye'yi Belçika’da ve Avrupa’da temsil etmekten gurur duyduklarını ifade etti.