Türkiye’nin köklü ve güçlü katılım bankalarından Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerine ‘Ilgaz’dan sesleniyor. Türkiye Finans’ın dün akşam TV’lerde yayınlanmaya başlayan yeni reklamında Ilgaz Dağı gibi güven veren görüntülere Prag Filarmoni Orkestrası’nın ilk kez yorumladığı ‘Ilgaz Türküsü’ eşlik ediyor.

Türkiye’nin lider katılım bankası olma hedefine ilerlediklerini ve ‘Dağ gibi’ güven veren banka mesajına odaklandıklarını belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik, “2016 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre sektörün kârı yüzde 23 artarken, Türkiye Finans Katılım Bankası net kârını yüzde 35 ile sektörün üzerinde artırdı. Kârlılıkta sektörün üzerinde olan bu performansımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde de Katılım Bankacılığı prensiplerinden ödün vermeden, sektör liderliği hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HER ZAMAN MÜŞTERİLERİMİZİN ARKASINDAYIZ
Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni reklam filminde kullandığı Ilgaz Dağı görüntüleri ve Ilgaz Türküsü ile ‘dağ gibi’ güven veren ve her zaman müşterilerinin arkasında duran bir banka olduğu mesajını veriyor.

Bu imajın güçlendirilmesi amacıyla reklam filminin müziği olarak anonim bir türkü olan Ilgaz Türküsü seçildi. Ilgaz’ın senfonik seslendirmesi ise Prag Filarmoni Orkestrası tarafından gerçekleştirildi. Prag Filarmoni’nin orkestrasyonunu Oğuz Kaplangı ve Serkan Çeliköz yaparken, bağlamayı Çetin Akdeniz yorumladı. Orkestra şefliği ve piyano yorumunu Tuluğ Tırpan gerçekleştirdi. Reklam filminin yönetmenliğini Ozan Varışlı, görüntü yönetmenliğini ise Murat Akay yaptı.

Reklam filmi, on günlük hazırlık sürecinin ardından farklı illerdeki değişik mekanlarda çekildi. Güçlü ve yüksek prodüksiyonlu bir çalışmayla gerçekleştirilen film, bir köy ilkokulundaki öğrencilerin flütle çaldığı Ilgaz Türküsü ile başlıyor, dev bir geminin küçük bir römorkör tarafından çekilmesiyle devam ediyor. Öğrencilerden gemi personeline gerçek karakterlerin de yer aldığı reklam filmi, hayatın içinden karelerle izleyiciye dokunuyor.

Güven duygusunun ön plana çıktığı reklam, Ilgaz Dağı görüntüsünün Türkiye Finans binasına yansıması ve “Nasıl ki eminsiniz onlar hep orada… Biz de buradayız. Türkiye Finans, Türkiye’nin Finansı” mesajıyla son buluyor.