Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 30-31 Mayıs 2016 tarihleri arasında Xerox Global Forumu 2016 adı altında düzenlenecek özel etkinlikte katılımcılar sektör liderlerinden endüstriye dair son gelişmeleri, fırsatları ve öngörüleri dinleme şansı bulacak. Etkinlik katılımcıları aynı zamanda Xerox standını erkenden görme, Xerox Brenva HD Production Inkjet Press ve Xerox Trivor 2400 Inkjet Press’in özel demo gösterimlerini deneyimleme şansı bulacak. 

Xerox Global Grafik İletişim Operasyonları Başkanı Andrew Copley ve Fuji Xerox Başkanı Hiroshi Kurihara’nın konuşmaları ile başlayacak olan forum, ardından Andrew Copley, Robert Stabler ve Paul Morgavi’nin Xerox’un inkjet ve gelecek stratejilerine dair yapacağı sunumlar ile devam edecek. Forumda ayrıca “Global trendler ve içgörüler”, “İş dönüşümü”, “En iyinin en iyisi ödülleri ” ve “Drupa önizlemesi” başlıklı sunumlar da yer alacak.

Etkinlik, Xerox müşterilerine sektör yatırımcıları ve önde gelenleri ile iletişim kurmak, endüstriye dair fikir alışverişinde bulunmak ve son iş fırsatlarını değerlendirmek için de önemli bir imkan sağlayacak. 

Xerox Global Grafik İletişim İş Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Robert Stabler, etkinlik ile ilgili olarak “Birincil iş ortaklarımız yıllardır grafik iletişim pazarında lider pozisyondalar. Dünyanın farklı bölgelerinden iş ortaklarımız ile yeni iş birlikleri yapacağımız ve dijital çözümler, iş akışı yenilikleri, inovatif teknolojiler hakkında fikir alışverişinde buluncağımız etkinliğimizi heyecanla bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Etkinlik programı:
  • “Global Trendler ve İçgörüler” – IT Stratejileri Başkan Yardımcısı Marco Boer, Inc.
  • “İş Dönüşümü” – Strateji Profesörü Carlo Alberto Carnevale Maffle, Bocconi Üniversitesi Yönetim Okulu
  • “En İyinin En İyisi Ödülleri” – Xerox Birincil İş Ortağı Küresel Ağı ve Müşteri İş Geliştirme Programları Yöneticisi Susan Weiss. Susan Weiss etkinlikte Global Baskı Uygulamaları 2016 yarışmasının kazananlarını açıklayacak.
  • “Drupa Önizlemesi” - Xerox Global Deneysel Pazarlama Başkan Yardımcısı John Ahlman, Robert Stabler ve Xerox PARC CEO’su Steve Hoover.