10-14 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Boya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı. 

Boya sezonunu A Milli Futbol Takımı’na verdiği destekle açan DYO, Yapı Fuarı’na da standında düzenlediği eğlenceli futbol oyunu ile renk kattı. DYO, Yapı Fuarı kapsamında 'Altın Mıknatıs' adı altında düzenlenen amacına en uygun tasarlanmış stant yarışmasında 3.lük ödülüne layık görüldü.

Türkiye boya sektörünün öncü markası DYO, yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren ve bu yıl 39’uncusu gerçekleştirilen Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı. 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen fuarda DYO, dekoratif boyalar ve Klimatherm markası altında sunulan ısı yalıtımı çözümlerini ziyaretçiler ile buluşturdu. 

DYO’nun dekoratif boyalar kategorisinde Nanoteknoloji, PTFE ve Hybrid teknolojisine sahip iç ve dış cephe boyaları ile kaplamaları, sorunlu yüzeylere özel geliştirilen Dr. DYO serisi, Massiveline markalı su bazlı ahşap vernik ve koruyucular gibi geniş bir ürün gamı bulunuyor. Isı yalıtımında kaliteli ürün ve hizmetleri ile öne çıkan Klimatherm ise kışın doğalgaz, yazın klima kaynaklı elektrik kullanımında yüzde 50’ye yakın enerji tasarrufu sağlıyor. 

Dekoratif boyalar pazarında; iç ve dış cephe son kat boyalar, astarlar ve ahşap vernikleri ile ısı yalıtımından oluşan geniş ürün yelpazesi ile faaliyet gösteren Casati markası da 39. Yapı Fuarı’ndaydı. 

Boya sezonuna Türkiye Futbol Federasyonu ile imzaladığı anlaşmayla damgasını vuran DYO, Yapı Fuarı’nın en renkli ve eğlenceli standına da imza attı. Fuarın ziyaretçileri, 3. Salon 441 no’lu DYO standında hem DYO, Casati ve Klimatherm ürünlerini daha yakından tanıma hem de keyifli futbol oyununu deneyimleme fırsatı buldular.