Bodrum Özel Eğitim merkezi, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Garanti Bankası, Mavi Otel gibi referanslarıyla Bodrum Temizlik ve Site Yönetimi çalışmalarında öncü olan ALN Temizlik, 1131 Sk. No:13/2 Bitez - Bodrum merkezli çalışmalarına 2016 yaz sezonunda da devam ediyor. 

Bahçe & Peyzaj İşleri
Bahçe düzenlemesiyle uğraşmak insanın bütün stresini çekip alır. Hatta bir zaman sonra tutkuya dönüşür. Bahçe yapımı için araştırmalar yapılır, peyzaj nasıl yapılır diye kafa yorulur. Bahçe düzenlemesi ile imrenilen bir bahçeye sahip olmak, bahçe yapımını bir sanata dönüştürmek, herkesin hayalidir. İşte bu noktada size profesyonel bir destek gerekir. Peyzaj teknikeri ya da bahçıvan arayanlar için seçenekler genelde sınırlıdır. Bulunduğunuz semt ile sınırlı kalmak istemiyor, hayalinizdeki bahçe düzenlemesi hizmetini size eksiksiz bir şekilde verecek olan iyi bir bahçe –peyzaj işleriniz için ALN Management ’e gelin, hayatınız kolaylaşsın. İhtiyacınıza uygun hizmet verini sizin için bulalım, zamandan bütçenizden tasarruf etmiş olun.

ALN TEMİZLİK İLETİŞİM
Alnmanagement.com sitesinden ulaşabileceğiniz ALN Temizlik Bodrum'a 0 252 358 71 64​ ve 0 533 726 25 41 telefon numaralarından da ulaşabilirsiniz.

Ev, Villa, Yat Temizliği
Eğitimli çalışanlarımız müşterilerimizi memnun bırakmak için elinden geleni yapmaktadırlar. 4 yıldır temizlik sektöründe hizmet veren firmamız temizlik personelleri çalışmakta olup had safhada deneyimlidirler. Ev koltuk yıkamadan cam temizliğine, duvar temizliğinden zemine, ev halıfleksinden ahşap mobilyasına akla gelebilecek her türlü donanım ve eşyanın temizliğine ?Aln" temizlik şirketi personelleri bakmakta ve hizmet vermektedir.
Gemi ve Yat temizliği hizmetlerinde, sektörünün önde gelen firmalarından biri olma yolunda ilerleyen "ALN" temizlik firması gemi ve yatlarınızın yapım, bakım ve tamir aşamasından sonra bulundukları liman ve marinalarda Aln temizlik ekipleri ve ekipmanları tarafından hijyenik bir şekilde temizlenir hizmete sunulur.

ALN Management, kusursuz temizlik hizmeti veren profesyonel ekibi ve ekipmanıyla bodrum ve çevre ilçelere tam teşekküllü hizmet vermeye devam ediyor. En çok değer verdiğimiz konulardan biri müşteri memnuniyetidir; zamanında iş teslimatı ve güler yüzlü personelimizle siz değerli müşterilerimizin takdirlerine her zaman laik olmaya çalışmaktayız. Profesyonel çalışanlarımız sizlere koltuk yıkama, ev temizliği, ofis temizliği, dış cephe temizliği, fabrika temizliği, genel temizlik, hastane, okul ve fabrika temizliği gibi bir çok alanda destek vermektedir.

Zemin Cilalama Temizliği
Zemin cilalama bütün yüzey yerlerde olduğu gibi tüm yüzeylerde cilalama yapılmasını gerektirir.
Zemin Cilalama yapılan yüzeylerde mermerlerinin daha ilk günkü gibi gözükmesini ve daha uzun süre dayanmasını sağlar. Mermer yüzeyi cilalandığı zaman yüzey dış etkilere karşı korunmuş olur ve zemin cilalama yüzeylere dışardan oluşabilecek hasar verici darbelere karşı korucu bir tabaka oluşturur.

Neden Zemin Cilalama Yapılmalı?
örnek vermek gerekirse evimize parke döşetiyoruz parkeleri cilasız kullanmaya kalkarsak öncelikle göz zevki olarak eksiklik hissederiz. Ama aslında göz zevkinden önce cilasız bir parke dış etkilere karşı korumasız ve deforme olmaya çizilip hasar görmeye çok kısa bir sürede uğrar. Bu örneklerden yola çıkacak olursak zemin Cilalama işlemi ne kadar gerekli olduğunu ve yukarıda verdiğimiz örneklerde koruyuculuğu birebir aynı olduğu gibi göz zevkini de tam anlamıyla doldurmuş olacaktır. Zemin Cilalama Uygulama aşamasından önce cilalama yapılacak yüzeyin kir ve inşaat kalıntılarından arındırılmış olması gerekmektedir. Aksi durumlarda cila istenilen performansı göstermez ve uygulanan Zemin Cilalama istenilen sonucu vermez.

Halı ve Koltuk Yıkama
Üzerinde uzun zaman geçirdiğiniz koltukların kirlenme, tozlanma, lekelenme olasılığı yüksek oluyor.Gün içerisinde yenilen yemek, içeceklerin üzerine döklüne koltukların yıkanması gerekeceği durumlarda profesyonel bir firmayla anlaşabilirsiniz.

Koltuk ve Halı yıkama konusunda bir çok firma, uygun fiyat seçenekleriyle sizlere yardımcı olur.Sadece ev değil ofislerinizde de temiz koltuklarınız müşterileriniz ve gelen misafirler açısından göz doldurur.Koltuk yıkama firmalarından aldığınız randevu sonucu mekanınıza gelen ekip, köpüğü fırça yardımıyla kumaş bölümlerine dağıtır.Bir süre bekleyerek vakumlama işlemine geçer.
Koltuk ve Halı yıkama günün her saati yaptırabileceğiniz bir işlemdir.Koltuklarınız temizliğine ilkel temizlik yöntemleriyle cevap vermeyin.Diğer eşyalarınıza gösterdiğiniz bakımı koltuklarınız içinde uygulatın.Koltuk yıkama firmaları, uygun fiyatlara özel yüksek basınçlı, vakumlu ve püskürtme özelliği olan makinalar ile derinlemesine hassasiyetle temizlenir.

Koltuk ve Halı yıkama, kullanılan makinalarla koltuklarınızdaki mikro organizma, yağ lekelerine kadar en ufak ayrıntıları dahi temizler.Profesyonel ekip sayesinde kısa sürede temiz koltuklara kavuşursunuz.Gün içerisinde en çok zaman geçirdiğiniz koltuklarını tozdan, kirden koruyun.Garantili hizmet veren firmalar, her mevsim tamamen organik yöntemlerle temizleme işlemini yaparlar