Yüzlerce Çinli firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan China Homelife Fuarı, üçüncü yılında da binlerce Çin malı ürünüyle yoğun ilgi gördü. Özellikle çınar ağcından de- monte yapılan ahşap ev ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Doğayla iç içe yaşamak isteyenler ve kendi evini kendi yapmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği çam ev, hiçbir uzmanlık istemeden 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla da cep yakmıyor.

Türkiye pazarına girmek üzere China Homelife fuarına katılan Çin malı çam ev meraklılarından yoğun ilgi gördü. 50 yıla kadar hiçbir deformasyona uğramadan durabilen çam evler, ustasız 2 saatte inşa edilebiliyor. Amerika Birleşik Devletleri’nden, Hong Kong’a kadar birçok ülkeye satışı yapılan çam evler 5 bin dolardan başlayan fiyatlarla artık Türkiye’de.

Global Krize İnat Çinli Firmalar, Çevre Ülke Profesyonelleriyle İstanbul’da Buluştu
Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat niteliğini taşıyan China Homelife ticaret akışının en hızlı büyüyen ticaret koridorunu oluşturuyor.Dünyada uygun maliyetli, her seviyede kalitede ürün ve hammadde bulunabilirliği avantajı ile son 20 yıldır tüm dünyanın üretim merkezi haline gelen Çin, Türkiye’de China Homelife fuarı ile görücüye çıkıyor. Türk Standartlarına uygun olarak tüm kontrollerden geçmiş tekstil, hazır giyim ve aksesuarları, ev tekstili, inşaat malzemeleri, el aletleri ve hırdavat, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, elektronik eşyalar, hediyelik eşya, zücaciye, mutfak ve banyo armatürleri, gıda, LED ve aydınlatma ürünleri başta olmak üzere 50 binin üzerinde ürünün yer alacağı fuar, 7’den 70’e herkesin ilgisini çekiyor. 3 gün boyunca tüm halkımıza açık olan ve Anadolu’dan 1,500 VIP alım heyetinin ağırlanacağı China HomelifeTurkey fuarına, Avrasya bölgesinden 4 bin profesyonel ziyaretçi ve 2 bin Çinli katılımcı yer alıyor.