HEr sene Amerika'da sektördeki 10 binlerce profesyonelle gerçekleştirilen gayrimenkul sektörünün en büyük eğitim etkinliği "Family Reunion" konsepti bu sene Türkiye'ye uyarlanıp gerçekleştirilecek.

5-8 Mayıs tarihlerinde Bodrum'da "Büyük Aile Buluşması adı ile gerçekleştirilecek oluşum için Türkiye'de ilk defa verilmesi planlanan 14 özel eğitim hazırlandı. Keller Williams eğitmenleri tarafından yapılacak eğitimle birlikte Zingat ve REIDIN firmalarının kurucularından Mete Varas ve Ahmet Kayhan da etkinlikte yer alacak. Aynı zamanda Vesram Gayrimenkul Yatırım’ın kurucu ortağı Hakan Eren, Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür’ü Cansel Turgut Yazıcı ve Has Mimarlık Kurucu Ortağı Ayşe Hasol Erktin gibi sektörün öncü isimleri de etkinlikte olacak. Sunuculuğunu Mesut Yar'ın gerçekleştireceğini öğrendiğimiz "Büyük Aile Buluşması" sadece emlak sektörü değil 

Keller Williams dünyada 133 binden fazla danışmanı ve 770 ofisi ile dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı firması olarak faaliyet gösteriyor. 2014 yılından bu yana Türkiye pazarında yer alan firma Türkiye'de 500 civarında danışmanı ve 10 bölge müdürlüğü ile hızla büyümekte ve hizmetlerini devam ettirmekte.