Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Arçelik A.Ş., ankastre ürünler, iklimlendirme, ısıtma, mutfak, aydınlatma, elektronik çözümler ( Tv, Videowall, ödeme sistemleri ) alanlarında kurumsal hizmetleriyle fark yaratıyor. Arçelik son olarak Beylikdüzü Beykent bölgesinde ilk etabı hayata geçen ve ikinci etabının inşası süren Kalekent projesinin, iş ortakları arasında yerini aldı. Kalekent Projesi’ni Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3SKale Grubu ortaklaşa yürütüyor. 

Arçelik, 100 bin metrekare arazi üzerine kurulu Kalekent projesi kapsamında ankastre mutfak ürünleri ve klimalarıyla lüksü tüketicilerin hizmetine sunuyor. Projenin ilk etabındaki 700 dairede ürünleriyle çözüm ortağı olan Arçelik, projenin ikinci etabına da ürünleriyle dokunuyor. Kalekent projesi dahilinde Arçelik, 1421 adet ankastre fırın, ankastre ocak, davlumbaz, ankastre bulaşık makinesiyle mutfaklara şıklık katıyor. Projede ayrıca 1421 adet 12000 BTU klima yer alıyor. 

Arçelik, dairelerini teslim alan konut sahiplerini karşılamak için de hoş sürprizler hazırladı. Tasarlanan stantlarda konut sahiplerine kahve ikramı eşliğinde ‘hayırlı olsun’ diyecek olan Arçelik, evlerinde ihtiyaç olabilecek diğer ürünleri tanıtırken bir yandan da kendilerine özel kampanyalar hakkında bilgi verecek. Arçelik ayrıca ikinci etabın teslim tarihine yaklaşıldığında havaların da güzelleşmesiyle birlikte çeşitli pişirme etkinlikleriyle keyifli anlar yaşatacak. 

Farklı hayat tarzlarına yönelik ihtiyaçları karşılayarak herkesin aradığı yaşamı içinde barındıran Kalekent, farklı tasarım ve ebatlarda olan 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini sunuyor. 

Yaşam alanı içerisinde bulunan giyimden pastaneye, ayakkabıdan eczaneye kadar farklı 54 mağaza ve 1 market, 1 Anaokulu ve 1 İlkokul, Ortaokul ile Kalekent projeyi tercih edenlere kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için seçenekler sunuyor.