Türkiye'nin başarılı iş adamlarından Megaport Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Durgun ''İstanbul'da 4.000 e yakın proje yer almakta ve 2016 yılı teslim süresi olan 400 ü aşkın proje mülk sahiplerine teslim edilecektir. Bu oluşum inşaat sektöründe birçok alt şirket oluşmasına da olanak sağlamıştır. Açık kalan birçok konuların en önemlisi satış sonrası hizmet olarak karşımıza çıkmaktadır. Şu an sektör ve projeler sanki satış sonrası hizmette destek istiyor. Çünkü mülk sahibi yatırımlarını değerlendirmek ve doğru bir gelir elde etmek için mülk yönetim sisteminin desteğine ihtiyaç duymaktadır'' diyor.

Muhsin Durgun, uzun zamandır Avrupa'da kullanılan mülk yönetimi sistemini, yaptıkları arge çalışmasıyla ve büyük bir alt yapıyla Türkiye'ye kanalize etmeyi başardıkları kiradagaranti.com sisteminin emlak sektöründe büyük bir rahatlama, güven ve sorunsuzluk kaydedeceğini vurguluyor.

''Mülk sahibi ve kiracı arasındaki ilişkilerin düzeyli seviyede tutulması, kiranın düzenli olarak yatması, yatırımınızın garantisi için bir profesyonel sistemin mülkünüzü yönetmesi gerekiyor'' diyen iş adamı Durgun, yıllardır Avrupa'da kullanılan mülk yönetimi sistemini, uzun çalışmalar ve büyük bir alt yapıyla İstanbul Avrupa Yakası'ndan başlayarak hizmete sundukları kiradagaranti.com sistemiyle Türkiye'de inşaat ve gayrimenkul sektöründe sorunsuz yeni bir dönem başlatacaklarını vurguladı.