Sakarya'nın kuzeyinde inşa edilecek yaşam alanı için az bir süre kalırken alıcılar için müjdeli haber geldi. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar TOKİ'nin açıkladığı satış fiyatlarının vatandaşlar tarafında yüksek bulunmasını bildirdikten sonra %15 indirim geldi.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, TOKİ Başkanını makamında ziyaret ederek Caferiye Projesi hakkında vatandaşların düşüncelerini dile getirdi. Melen Barajı nedeniyle evlerini ve yaşadıkları bölgeyi terk etmek durumunda kalan vatandaşların öncelikli yararlanacağı Caferiye Yaşam Merkezi'nde yapılacak konutlar için açıklanan rakamlar üzerinde toplantı yapıldı. Başkan Acar açıklanan fiyatların vatandaşa ağır geldiğini iletti. 

TOKİ FİYATLARI YÜZDE 15 İNDİRDİ
Caferi'ye sosyal donatı alanları, okulu, camisi, parklarıyla mahalle kültürünü yaşatacak proje kapsamında üretilecek 500 civarında konut için TOKİ'nin açıkladığı rakam değiştirildi. TOKİ Başkanı Ergün Turan, Belediye Başkanı Ahmet Acar'dan gelen talebe olumlu yanıt vererek önceden açıklanan fiyatlarda yüzde 15'lik bir indirime gidileceğini söyledi. TOKİ Başkanı Turan Caferiye'nin kendileri için prestij projesi olduğunu söyledi.