Tentelerin modelleri, kullanım amaçlarına göre birbirinden farklılık göstererek üretilmektedir. Kullanıcı deneyimi açısından işlevsel olması, bir tente için en vazgeçilmez maddelerden birisidir. Bunun yanında da yaratıcı bir tarza sahip olmalıdır.

Özellikle bahçe, teras, kış bahçesi ve balkon gibi alanlarda sıkça tercih edilen yaratıcı tenteler, Palmiye’nin tasarladığı yeni ve şık modellerle farklı bir boyuta taşındı. Her mekâna uygun tente bulmanın zor olduğu bu süreci, pratik ve ergonomik yöntemlerle kolaylaştıran Palmiye mühendisleri, beş farklı modeliyle de kullanıcılarına çeşitlilik sunmaktadır.

Uzaktan otomasyonla ve manuel olarak kullanılabilen tenteler, uygulandığı mekânı şık bir atmosfere dönüştürmektedir.

Yaratıcı tente modellerine yakından bakacak olursak;

Ferahlık İsteyenler İçin

-Dikey olarak kullanılan ve özellikle restoran, kafe vb. gibi mekânların bahçeleri için tercih edilen STOREXY tente, ral renk skalasıyla nezih bir atmosfer oluşturmaktadır. Kullanıldığı alanı ferahlatmakta ve yaz kış dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Manzaradan Vazgeçmeyenler İçin

-Olumsuz kış koşullarından korunmak ve manzarayı da kapatmamak için en çok tercih edilen model, WINDSTOR tentedir. Ergonomik tarzda tasarlanan ve şeffaf PVC kullanım özelliğiyle de kış aylarında oluşan eşsiz manzarayı izleme keyfi sunmaktadır.

Güneşle Mücadele Edenler İçin

-Güneş ışınları ne kadar faydalı olsa da bazen rahatsız edici de olabilmektedir. Özellikle plazalardaki çalışma alanlarına bunaltıcı derecede etki etmektedir. Ama bunun önüne geçmenin de şık bir yolu var. O da PENTE. Uygulandığı alana 180 dereceye kadar ayarlama imkânı verdiği gibi tarz bir görünüm de sunmaktadır.

Zarif Tarzlar İçin

-Geniş ve uzun mekânlarda hem yaz hem de kış aylarında hava koşullarından korunma ihtiyacı duyulmaktadır. Bunun içinde dayanıklı ve aynı sistemde çalışan tenteler tercih edilir. Bunun için ise Palmiye’nin çözümü zarif bir tarz oldu. LIBERTY olarak adlandırılan bu yaratıcı tente, özellikle deniz kıyısında yer alan işletmelere benzersiz bir atmosfer yaşatmaktadır.

Keyfine Değer Katanlar İçin

-Yazlık bölgelerde sıcak akşam güneşinin altında oturup keyifle zaman geçirmek isteyenler için benzersiz bir yardımcı var, PLATINUM. Uygulandığı alana hem çok şık bir görünüm kattığı gibi hem de keyifli bir zaman sunmaktadır. Değişken renkleriyle birçok tarza uygunluk gösterebilmektedir.

Palmiye’nin çeşitliliği, teknolojisi, sistemleri ve şıklığıyla yaşam alanlarını bambaşka bir dünyaya dönüştüren yaratıcı tentelerini herkes beğenerek tercih etmektedir. Tercih ederken ise dayanıklılığı ve ergonomikliği çok önemlidir. Bu konuda yetkin bir bilgiye sahip olan Palmiye, her kullanıcının isteklerine uygun niteliklerde tasarımlar ortaya çıkarmaktadır.

Mekânların yaratıcı bir dokunuşla benzersiz bir hal almasını sağlayan tentelerin detaylarını, palmiye.eu’yu ziyaret ederek yakından inceleyebilirsiniz.