Kara Sevda çarşamba günü Star Tv'de 30. bölümü ile seyirci ile buluşacak. Peki 30. bölümde seyiriciyi neler bekliyor? Kemal ve Nihan aşkında son durum ne? Zeynep kimden hamile kaldı? Emir, Nihanı nasıl tehdit ediyor? Emir ve Nihan trafik kazası geçirecek mi?

Kara Sevda 30. bölümde neler olacak?
30. bölümün 1. fragmanında Emir'in odasında Nihan'a yakalanan Zeynep iyice köşeye sıkışıcaktır. Zaten Zeynep'ten şüphelenen Nihan artık düşüncelerinden emindir. 

Emir, Kemal'in Nihan'a karşı umutlarını yok etmek için elinden geleni yapmaya devam eder. Nihan'ı gerçek karı - koca ilişkisi oyununu oynamak için aynı odada kalmaya ikna etmeye çalışır. 

Kemal, Nihan ve Emir'i aynı odada görünce adeta yıkılır. Bundan sonra Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsız olmaya başlar. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan ise Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalacaktır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir. 

Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler.

Kara Sevda 30. Bölüm 1. Fragman;



Kara Sevda 30. Bölüm 2. Fragman;