Bu akşam yayınlanacak Poyraz Karayel'de Poyraz ve Ayşegül tekrar kavuşacak mı? 56. Bölüm fragmanında karşılaştıklarını gördüğümüz Poyraz ve Ayşegül'ün arasında neler olacak? 

Poyraz, Ayşegül’ün polisle başı derde girmesin diye büyük bir fedakarlık yapmış ve Ayşegül’ü hayatından çıkarmıştır. Ama ayrılık acısı ikisini de ayrı ayrı yakmaktadır. Poyraz’ın tek umudu bu uyuşturucu ağını çökerterek bu işten kurtulmak ve Ayşegül’üne kavuşmaktır. Bu doğrultuda Sadreddin Poyrazlara diğer taraftan haber taşımaktadır.

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ HAKKINDA
Kayınpederi tarafından oğlundan koparılan eski bir polisin, oğlunu almak için mafyanın içine girmesini konu edinen Poyraz Karayel, işlemediği bir suç yüzünden görevden uzaklaştırılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği mafya babası Bahri Baba'nın kızı olduğundan habersizdir.

Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal'dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Bu arada Ayşegül diye bir kızla tanışmıştır. Poyraz, kendi başını belaya sokma konusunda uzman olduğundan, Ayşegül'ü de her belanın içine katmayı başarır. İkili, ilk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmışlardır. Ne var ki bu iki yaralı, yorgun ve yalnız insan için aşk imkansız gibi görünmektedir. Çünkü Ayşegül, Poyraz'ın patronu Bahri Umman'ın kızıdır ve üstelik Poyraz bu gerçeği Ayşegül'den saklamak zorundadır.

56. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Sadreddin bir uyuşturucu sevkiyatıyla ilgili duyum alır. Bunun üzerine Poyrazlar bir operasyona girerler. Ama bu operasyon Neşet’in içerde bir casus olduğuna dair kuşkulanmasına neden olmuştur. Şimdi Neşet Poyrazları adım adım yeni kurduğu tuzağa doğru çekmektedir... Ayşegül ise yeni başladığı işiyle ve Neşet’le ilgili gerçeklerle hiç beklemediği biri sayesinde yüzleşmenin eşiğindedir...


İŞTE POYRAZ KARAYEL 56. BÖLÜM FRAGMANI