ABD New York'ta Manhattan bölgesinin en prestijli konutundan yaklaşık 157 milyon dolara iki kat bölge esrarengiz birey kim?

ABD'de en yüksek üçüncü meblağ olarak kayıtlara geçen apartman dairesi satışının kim kadar yapıldığı merak konusu olurken kaynaklar, evi Alibaba'nın ortak kurucusu Tsai'nin aldığını aktardı. 10 milyar dolarlık serveti yer alan Tsai bununla birlikte NBA takımı Brooklyn Nets'in sahibi.

ABD New York'ta Manhattan bölgesinin en prestijli konutundan takriben 157 milyon dolara iki kat bölge esrarengiz kişinin, Çinli e-ticaret şirketi Alibaba'nın karşılıklı kurucusu Joe Tsai olduğu iddia edildi.

CNBC'nin sözleşmeyle ilgili data sahibi kaynaklara dayandırdığı haberine kadar, bununla birlikte NBA takımı Brooklyn Nets'in de sahibi olan Tsai, 220 Central Park South'ta toplamda 157.5 milyon dolarlık iki öbür sözleşmeyle 60. ve 61. katları satın aldı.

Sözleşme zarfında 18. kattaki stüdyo daire de bulunuyor. Tsai'nin bu daireyi de büyük ihtimalle çalışanları için aldığı sanılıyor.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/157-Milyon-Dolara-satildi-ABD-de-satilan-en-pahali-ucuncu-evi-kim-aldi/253213