Nevşehir merkez ve ilçelerinde, dün geceden beri tesirli olan kar yağışı ve negatif hava şartları sebebiyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi

Valilikten yapılan yazılı söylemede, yoğun kar ve yollarda oluşan buzlanma sebebiyle 17 Ocak Perşembe günü il genelindeki fotoğrafı ve özel tüm eğitim müesseselerinin tatil edildiği duyuruldu.
Söylemede, hamile ve manili kamu personelinin de yarın yönetimsel izinli sayılacağı belirtildi.

BİNGÖL

Bingöl'şöhret Karlıova ilçesinde tesirli kar yağışı sebebiyle ilçe merkezi ve köylerdeki mektepler yarın da tatil edildi.

Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle bugün mekteplerde eğitim verilemedi. Kar yağışının tesirini sürdürmesiyle, İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü'nce ilçe merkezi ile köylerdeki mekteplerde yarın da eğitime ara verileceği bildirildi.

KARAMAN

Karaman'da tesirli olan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle yarın için eğitime ara verildi.

Valilik tarafından yapılan söylemede, mekteplerin yarın için tatil edildiği belirtilerek, ''Kar yağışı sebebiyle şehrimizde bu gece ve yarın için buzlanma ve don beklendiğinden Karaman il genelinde İlçeler dahil 17 Ocak 2019 Perşembe günü ilk ve orta dereceli mektepler, 1 gün müddetle tatil edilmiştir. Ayrıca aynı tarihte, kamu müessese ve kuruluşlarında misyon yapan manililer, hamileler, harp malulü ve gaziler de yönetimsel izinli sayılacaklardır'' denildi.

NİĞDE

Niğde'de negatif hava şartları sebebiyle il genelinde eğitim öğretime yarın için ara verildi.

Valilikten yapılan söylemede, yoğun kar yağışı, tipi ve mümkün buzlanma sebebiyle, yarın il genelindeki ilk ve orta dereceli mekteplerin tatil edildiği bildirildi.

Ayrıca, hamile ve manili kamu personelinin de yönetimsel izinli sayılacağı ifade edildi.

TOKAT

Sabah saatlerinde tesirli olan kar yağışı sebebiyle öğleden sonra eğitime ara verilen Tokat'ta, yarın da ilk ve orta dereceli mekteplerin tatil edilmesi kararlaştırıldı. Yağışın devam ettiği şehir genelinde kapalı köy yolu rakamı ise 469'a yükseldi.

ADIYAMAN

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde tesirli olan kar yağışı sebebiyle eğitime yarın da ara verildi.

Sincik İlçe Ulusal Eğitim Müdürlüğü, bugün eğitime ara verilen ilçede kar yağışının sürmesi sebebiyle tatil uygulamasının yarın da süreceğini duyurdu.