İzmir'in Buca İlçesi'nde, bir binanın 4'üncü katından bilinmeyen bir nedenle düşüp ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede ölen 19 yaşındaki Ş. S.'nin, intihar ettiği üzerinde durulduğu öğrenildi. 

S.'nin ölümünün ardından gözaltına alınan O.Y. adlı erkek, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, Buca İlçesi 202/57 Sokak'ta dün saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Liseyi bitirdikten sonra eğitimine ara veren ve herhangi bir işle de uğraşmayan Ş. S., binanın 4'üncü katındaki daireden bilinmeyen bir nedenle düştü. 

Ağır yaralanan genç kızı fark edenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Sağlık görevlileri, vücudunda kırıklar oluşan S.'yi ambulansla Özel Tınaztepe Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan S. kurtarılamadı. Genç kızın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Genç kızın düştüğü belirtilen dairede yaşayan O.Y., polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinin alınması için polis merkezine götürülen O.Y., daha sonra sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

O.Y.'nin ilk ifadesinde, S.'yi dışarda kalmaması için evine aldığını, daha sonra yiyecek bir şeyler almak için evden ayrıldığında, genç kızın kendisini boşluğa bıraktığını ileri sürdüğü öğrenildi. Poliste ifadesi alınan O.Y., savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Genç kızın intihar etmiş olabileceğinin düşünüldüğü, ancak soruşturmanın sürdüğü ve kesin ölüm nedeninin detaylı otopsinin ardından belirleneceği kaydedildi.