İstanbul Kasımpaşa’daki 14 yaşındaki M.A, amcasının evinde 6 yaşındaki kız kuzenine tecavüz ettikten sonra bıçaklayarak öldürdü. M.A.'nın, güvenlik güçleri tarafından ele geçirilmeden önce elinde bıçakla yürüdüğü anlar, güvenlik kamerasına takıldı.

Olay söyle gelişti, küçük kızın annesi Sevgi A., 6 yaşındaki E.N.A. ve 6 aylık bebeğini evinde bırakarak büyük kızıyla beraber pazara gittiğinde yaşandı. Birkaç saat sonra pazardan dönen anne-kız evlerine girdiklerinde 6 yaşındaki E.N.A.'yı kanlar içinde buldu.

Hürriyet Gazetesi'nden Fırat Alkaç'ın haberine göre, küçük kız cinsel istismara uğradıktan sonra 3 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi. 

Güvenlik kamerası görüntülerinde, yan gecekonduda oturan kuzeni 14 yaşındaki M.A.’nın amcasının evine pencereden girdiği ve daha sonra aynı yerden çıkarak kaçtığı belirlendi.

PİŞMAN DEĞİLİM
Akli ehliyeti olmadığı öne sürülen M.A'nın Çocuk Şube Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde alınan ifadede "Amcam benim gitmemi istediğim yere izin vermedi. Ona sinirlendiğim için bıçakla E.A'yı öldürdüm. Pişman değilim" diye konuştu. 

Adliyeye sevk edilen M.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı