TV8 ve Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'nın kendisinden nafaka almayı bıraktığını söyledi. Ilıcalı, "Zaten onun kafasında 'Acun’dan şu değin para alayım' diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır" ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı, kendisi hakkında merak edilenlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Eski eşi Şeyma Subaşı ile çok iyi iki dost olduklarını söyleyen Ilıcalı, "Çocuğumuz var. Açık söyleyeyim, hatalarımdan kaynaklanan özel hayattaki başarısızlıkların faturasını başlangıçta kendime kestim. Bunun sonuçlarını da göğüslemek zorundayım. Bende şu değil: 'İlişki yaşadık bitti, yeniden görüşmeyelim.' Şeyma’nın yaşadığı sorunlarda da yanına oluyorum" dedi.

Ilıcalı, "Şeyma Subaşı hakkında son meydana çıkan ayrılık haberlerinin ardından sizin ona İbiza’dan konut tuttuğunuz söylendi" şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:

"Ben fiziksel konuları hiçbir vakit konuşmadım, konuşmam. Ben nasıl kendi dostlarımı destekliyorsam, çocuklarımın annelerini de destekliyorum. İbiza’dan konut alma falan, bu detaylara girmeye gerek değil. Konu, bilinenin fazla açık havada. Bizim aramızda 'Şu kadar para yattı, şu dek yatmadı' diye bir durum da değil. Şeyma’yı ihtiyacı olduğu daima desteklerim. 

'KAFASINDA 'ACUN'DAN ŞU DEĞIN PARA ALAYIM' DİYE BİR DÜŞÜNCESİ, PLANI HİÇ OLMAMIŞTIR' 

Şeyma somut durumu yerinde olduğu birincil gün, hakkı olmasına rağmen nafaka almayı bıraktı. Yani ilişkisi başladı ve bana 'Şu lahza paraya ihtiyacım değil' dedi. Zaten onun kafasında 'Acun’dan şu kadar para alayım' diye bir düşüncesi, planı hiç olmamıştır."

Ilıcalı, kendisi hakkında yapılan 'nafaka rekortmeni' yorumları için de "Bu bana mutluluk veriyor. Çocuklarımın annelerine sağlayacağım iyi etraf, doğrusu çocuklarıma sağladığım ortamdır" ifadesini kullandı.

'MAÇLARDA BÜYÜK DELİLİK YAPACAĞIM' 

Ilıcalı, 1 Ocak 2021 itibariyle yayınlama hayatına başlayan Exxen platformuyla ilgili de konuştu.

1 milyon aboneye dayandıklarını gösteren Ilıcalı, "Gaye Netflix'i devretmek mi?" sorusuna "Netflix bizim dostumuz. Aramızda tatlı bir rekabet var. Geçersek mutlu oluruz. Birincilik, ikincilik fark etmez" yanıtını verdi.

UEFA maçlarının artık Exxen'de yayınlanacağının hatırlatılması üstüne "Maçlarda büyük delilik yapacağım. Bize futbol maçlarının maliyeti takvim 30 milyon Euro’dan fazla olacak. Fiyatları çok yerinde yaparak herkesin Exxen seyretmesini sağlayacağım" diyen Ilıcalı, "Işveren çıldırdı" yorumuna karşılık olarak şunları kaydetti:

"Aynen... Aylık 25 TL’den başlayan fiyatlarla maç seyredilebilecek. Çok kazandığım vakit değil, daha çok insan seyrettiği vakit mutlu olan biriyim."

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Acun-Ilicali-dan-Seyma-Subasi-itirafi/253152