Edinilen bilgiye göre hadise, Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde 1 Şubat günü alana geldi. İddiaya göre, kahvehane önünde Adaletli Ç. ile Ömer ve Feyyaz D. dün küfürleşti. Bir gün sonra ise küfürleşen kişiler yeniden kahvehane önünde karşı karşıya geldi. Adaletli Ç. dostlarıyla beraber otururken yanına Ömer ve Feyyaz D. geldi. Daha sonra da Tolgahan ve Buluthan D. geldi. Bir birey Adaletli A.'nın yanına otururken öteki kişiler beklemeye başladı. Bir zaman sonra aniden münakaşa başladı.

TABUREYİ KAFASINA VURDU

Münakaşa sırasında Buluthan D. aldığı ahşap tabureyi Adaletli Ç.'nin kafasına vururken, bir şahıs da takribî 1 metrelik yükseklikten alt düştü. Taburelerin kullanıldığı müzakereye bıçak ve silah da karıştı. Feyyaz D. vakada bıçak kullanırken, bir başka birey de silah kullandı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Zanlılar, daha sonra hadise yerinden kaçtı. Hadise yerine gelen ambulans ile yaralı Adaletli Ç. Adana Kent Sağlık Kurumuna kaldırıldı.

adana-kavga-2

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Ofis Amirliği takımları da zanlıları tutmak için çalışma başlattı. Vakadan kısa bir zaman sonra zanlılar Ömer, Feyyaz, Tolgahan ve Buluthan D. tutuldu. Zanlılardan Buluthan D.'nin üzerinden kuru sıkı, Tolgahan D.'nin üzerinden ise silah ele geçirildi. Zanlılar, denetlendikten sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Barış Ceza Dominantlığına hapsedilme arzıyla sevk edilen zanlılardan Ömer D. adli hakimiyet ihtiyatıyla tutuksuz suçlanmak üzere hür vazgeçilirken, öteki 3 zanlı hapsedildi. İHA

adana-kavga-3