Deneyimli ekran yüzü Ekin Olcayto'nun bir ay önce kadrosuna katıldığı CNN Türk ile yolları ayrıldı. Olcayto'nun kanal ile yollarını ayırmasına ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile gerçekleştirdiği programın neden olduğu öğrenildi.

KANAL YÖNETİMİ RAHATSIZ OLDU

İddiaya göre Olcayto'nun konuk olarak aldığı Ali Ağaoğlu'na "Cebinizde ne kadar para var" sorusunu yöneltmesi ve bu soru üzerine de ünlü işadamının cebindeki parayı çıkarıp Olcayto'ya saydırması kanal yönetimini rahatsız etti.



AÇIKLAMA YAPTI

Deneyimli sunucu ayrılığına dair Medyaradar'a şu açıklamayı yaptı: "CNN Türk'le yollarımız ayrıldı. Programla ilgili karar benim için de sürpriz oldu. Çünkü reytinglerimiz gayet iyi gidiyordu. Bana gerekçe olarak, ilk programda Ali Ağaoğlu'yla yaşanan kısa bir diyalog söylendi.

"YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Programımız haber kanalında yayınlanan ama siyaset konuşulmayan bir programdı. Hayatın öteki renklerini ekrana taşıyordu. Yeni bir açılımdı. Belki de bu açılım fikrinden vazgeçildi. Aynı çizgideki işleri farklı mecralarda yapmaya devam edecegim. Baska bir TV kanalında yeni projelerle yakında görüşmek üzere."