Türkiye Araba Sporları Federasyonu TOSFED Başkanlığı misyonundan da parçaladığını söyleyen Yazıcı, Instagram hesabından adaylığını şöyle duyurdu:

“Çok bedelli komşularım, AK Parti Marmaris Belediye Başkanı adayı olarak sizlerin huzuruna çıkıyorum. Bu yeni yarıyılda Marmaris ’te yaşayan insanların, bir yavan beğenir olarak hayvanların ve tabiatın başkanı olacağıma söz veriyorum. Emelim belediye başkanı olmaktan ziyade tüm Marmarislilerin gönlündeki başkan, ağabey, kardeş ve dost olabilmektir. Neticenin hoş olacağına emin olduğum bu yolda Marmaris ’te görmek istediğiniz hizmetleri paylaşmanızı rica ediyorum. Değişmeyen tek şey, metamorfozun kendisidir.”

serkan-yazici-ic

Adaylık önerisini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan ’dan aldığını söyleyen Serkan Yazıcı, TOSFED Başkanlığı ’ndan parçalayışıyla alakalı olarak da şu söylemeyi yaptı:

“Bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımız ile Sayın Gençlik ve Spor Bakanımızın bize çok büyük yardımları oldu. Desteklerini bizlerden esirgemeyerek, bizi hiçbir zaman yalnız vazgeçmeyeceklerini gösterdiler. Elbette daha yapılacak çok iş var. Ancak biz bu yolda ilerlerken Sayın Cumhurbaşkanımız, bireyimi Marmaris Belediye Başkanlığı adaylığına layık görerek önerilerini ilettiler. Biz de gurur duyduk ve kabul ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın öneri etmiş olduğu Belediye Başkanlığı adaylığım nedeniyle federasyonumuzdaki başkanlık misyonumdan ufalamak vaziyetinde kaldık. Hepinizin, benim bu sporu ne kadar çok hoşlandığımı ve büyümesi için ne kadar çok hayalim olduğunu bildiğinizi düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız ve bizzat bireyimin dayanağıyla bu hayallerimizi vazife alacak yeni başkanımız ve idare heyeti sürdürecektir. Bundan en minik bir kuşkunuzun olmamasını rica ediyorum.”

serkan-yazici