AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Sedat Peker'in iddiaları sonrası muhalefet partilerinden gelen yorumları değerlendirdi. Çelik, "İçişleri Bakanımızı, kabinemizi ve partimizi bir kabahat örgütü üyesinin laflarıyla kasıt alanları güçlü olarak kınıyoruz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, hakkında yakalama kararı yer alan Sedat Peker'in açıklamaları üzerinden partisini amaç bölge muhalefete karşı çıktı.

Bireysel Twitter hesabında bir dizi paylaşımda bulunan Çelik, sözlerine "İllegal/mafyatik kişiliklerin tezviratlarını kabul ederek İçişleri Bakanımıza, Bakanlarımıza, Kabinemize, Ak Partimize ve siyaset arkadaşlarımıza saldırgan muhalefet siyasetçileri yalnızca kendilerine kişiliksiz notlar veriyorlar" diye başladı.

"Kabahat örgütü mensubu kişilerin hezeyanlarının peşine düşerek siyaset arkadaşlarımızı hedef alanlar sahiden kendi referanslarının kabahat örgütü mensupları olduğunu itiraf etmekten başka bir şey yapmıyorlar" ifadesini kullanan Çelik, şöyle devam etti:

"Muhalefetin siyasi açıklama verirken kendisini kabahat örgütü mensubu bir şahsın ifadelerinden beslemek zorunda hissetmesi, siyasetin en temel ilkesinden ahlaki bir sapmadır.

'Elinde evrak bilgi olan anında mahkemeye gitsin'

Terör örgütü üyelerinin iddialarının bir kabahat örgütü üyesi tarafından dillendirildikten sonra siyaset gündemine taşınması, bir siyasi aracılık örneğidir ve nasıl bir kurgunun ürünü olduğu milletimizin ferasetinden kaçmamaktadır. Elinde doküman data olan hemen mahkemeye gitsin. Elindeki araç gereç yalnızca kanunsuz/mafyatik tiplerin tezviratları olanlar, bunları kullanarak siyaset yapmıyorlar, sadece kendilerini kullandırıyorlar.

İllegal odakların sözlerini başlıca alarak arkadaşlarımıza siyasi saldırıda bulunanlar, illegal odakların iftiralarını referans kabul ettiklerini açıklama etmiş oluyorlar. Siyasetçinin bu ayla düşmesi vahimdir. Bu şekilde davrananların yarın öbür gün kendileri hakkında kanunsuz/kabahat örgütü mensubu kişiliklerin söyleyeceği her şeyin dürüst kabul edileceği bir ortama imza attıkları açıktır.

Rakibine gayrı yasal odakların iftiralarıyla saldıranlar, gayrı yasal odakların kendileri hakkında söyleyeceği her şeyi çoktan dürüst kabul etmiştir. Bu siyaset tarzı utanılması gereken bir siyaset tarzıdır. İçişleri Bakanımızı, kabinemizi ve partimizi bir suç örgütü üyesinin laflarıyla maksat alanları kuvvetle kınıyoruz. Suç örgütü üyelerini siyaset ve muhalefet yapmanın referansı kabul edenleri kınıyoruz."

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/AK-Partili-Celik-Bakanimizi-kabinemizi-ve-partimizi-bir-suc-orgutu-uyesinin-laflariyla-hedef-alanlari-kiniyoruz/250333