İzmir’de eşiyle ilişki yaşayan komşusu Memnune C.’yi boğazını keserek öldüren Anıl T., tutuklandı. Toktutan, ifadesinde “Onu daha önce uyardım, beni dinlemedi. Pişman değilim” ifadelerini kullandı.

İzmir'de 31 yaşındaki Anıl T., kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığı komşusu 33 yaşındaki Memnune C.'yi, ziyarete gittiği ablasının evinde 15 yaşındaki kızı A.C.'nin gözleri önünde boğazını keserek hayatına son verdi. Annesini kanlar içerisinde gören A.C., çığlık atarak yardım isterken, katil zanlısı Anıl T. yakalandı. Zanlı ifadesinde Memnune C.'nin eşiyle kaçtığını, bir kere affederek uyardığını ancak görüşmeye devam ettiğini öğrenince öldürdüğünü anlattı. Cinayet önceki gün Buca Koop. Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Memnune C., iddiaya göre komşusu Anıl T.'ın eşiyle birlikte olmaya başladı. Anıl T. olayı öğrendiğinde de sevgilisi olan komşusu ile kaçtı. Ancak bir süre sonra eşini affeden T., komşusunu vazgeçmesi için uyardı.

BULUŞTUKLARINI ÖĞRENDİKTEN SONRA ÇILDIRMIŞ

Bir kere şans verdiği komşusunun tekrar eşiyle görüştüğünü düşünen T., Memnune C.'nin kaldığı evi buldu. T., görüşme sırasında "Eşinle birbirimizi seviyoruz, aradan çekil" diyen Memnune C.'yi 15 yaşındaki kızı A.C'nin gözleri önünde boğazını keserek hayatına son verdi. Olaydan sonra yakalanan T., cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. T., "Komşumu daha önce uyardım, beni dinlemedi, bir kere affettim, tekrar görüşmeye devam etmişler. Pişman değilim" ifadelerini kullandı. Adliyeye sevk edilen T., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Memnune C.'nin cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.