Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün özlemini çektiği 7 yıllık üstünlük hasretine bu sene son vereceklerini söyledi. Ali Koç, "7 senedir beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu yıl yaşayacağız. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu sene süreçleri öbür ele alıyoruz" dedi.

Süper Lig'de Fenerbahçe yeni sezona hazırlanırken kulüp başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bayramlaşma töreninde konuştu.

Ali Koç bu sezon 7 yıllık üstünlük hasretinin sona ereceğini söylerken, "7 senedir beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu sene yaşayacağız. Araştırmalar iyi gidiyor. Bu yıl süreçleri farklı ele alıyoruz. Bazı çalışmaları bitince açıklıyoruz. Sıcacık kalması gerektiği için buna tartma veriyoruz. Tüm şubelerde incelemeler devam ediyor" dedi.

Koç, "Ağır Ağır ligler başlayacak ve stresli günlere geri döneceğiz. Maçlarımız jurnal hayatımızın önemli parçası olacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu sene bilhassa futbolda hoş günler yaşayacağız. Ben büyük konuşmam lakin bu sene inançlı ve iddialıyız" şeklinde konuştu.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Ali-Koc-7-senedir-bekledigimiz-sampiyonlugu-bu-sene-yasayacagiz/253212