Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, "Bu zamana değin çoğu isimle görüştük. Birçok kayda değer teknik direktör Türkiye’de amaçlamak istemediğini iletti. Kimse gelmek istemiyor" dedi.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi teknik direktör arayışları sürüyor. Fenerbahçe Başkan Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksek Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek son durumu anlattı. Koç, şimdiye kadar çoğu isimle görüştüklerini fakat hiçbirinin Türkiye'ye ulaşmak istemediğini söyledi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine kadar, Ali Koç’un, "Bu zamana değin çoğu isimle görüştük. Çoğu kayda değer teknik direktör Türkiye’de çalışmak istemediğini iletti. Kimse gelmek istemiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. şu anda 3 tane aday var. Bu 3 aday ile bundan böyle son görüşmeleri yapıp karar vereceğiz" dediği bildirildi.

Ali Koç’un 25-26 Haziran’daki seçimden sonradan teknik direktör duyurusunu yapacaklarını belirterek, "Ahlak açıdan da düşündüğümüzde teknik direktör açıklamasını seçimden daha sonra gerçekleştirmek istiyoruz. Seçim sonucu resmi olarak açıklandıktan sonradan. Kongreden birkaç gün önceye dek anlaşma olur ama açıklama sonradan olacak" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Ali-Koc-Bircok-isimle-gorustuk-kimse-Turkiye-ye-gelmek-istemiyor/251958