Kendisine vinç maketi hediye edilen Unan'a, bir yıllık çekici hizmeti ise ücretsiz olarak verilecek.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan erkek kuaförü Ali Unan (56), her yıl katıldığı geleneksel deve güreşi şenliğinde arkadaşları ile piknik yapmış, günün sonunda ise alkollü araç kullanmamak amacıyla yanlarında çekiciyi de hazır getirtmişlerdi. Eğlenceleri sona erdikten sonra yanındaki üç arkadaşıyla arabasına binip çekicinin üzerine çıkan Unan, 10 yıldır alkollü araç kullanmamak için çekici hizmeti aldığını gazetecilere açıklamıştı.

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Unan'ın bu takdire şayan hareketi, İzmir'de faaliyet gösteren bir çekici ve vinç firmasının ilgisini çekti. Alkollü araç kullanımına dikkat çeken eylemi sebebiyle Unan'a teşekkür eden firma sahibi Engin Arslan, hem Unan'a vinç maketi hediye etti, hem de bir yıl ücretsiz çekici hizmetinde bulunacaklarının sözünü bizzat kendisi verdi.

UNAN, "ÇEVREME NİYE ZARAR VEREYİM?" dedi

Hakkında çıkan haberlerden dolayı çok güzel yorumlar aldığını söyleyen Unan, "Birçok çekici arayıp teşekkür etti. Aldığım ödül çok anlamlı. İnsanların alkol aldıktan sonra mutlaka bir çekici çağırmasını ya da yanlarında alkol almayan bir kişi getirmelerini tavsiye ediyorum. Bir yıl boyunca ücretsiz çekici hizmeti sağlayacakları için de firmaya teşekkür ediyorum. Ben alkollü araç kesinlikle kullanmıyorum. Çevreme niye zarar vereyim ki?" ifadelerini kullandı.

BERBERLERE YÜZDE 15 İNDİRİM GELDİ

Unan'a, desteğe gelen İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin ise, firmadan berberlere yüzde 15 indirim sözü aldı. Bilgin, İzmir Berberler Odasının değerli üyesi Ali Unan'ın hızına yetişmenin mümkün olmadığını belirterek "Bulduğu bu eylem, topluma da bir mesajdır. Bu bir buluş değil, düşünce tarzı" dedi. Bilgin, Unan'a alkol almaması konusunda da tavsiyelerde bulundu.