Ankara'da Suriye tebaalı üç şahıs arasında "bayat meyve suyu" münazarası sebebiyle çıkan bıçaklı münakaşada bir şahıs can verdi, bir şahıs ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Altındağ Battal Gazi Semti Selçuk Caddesi'nde gece saatlerinde alana gelen vakada, Suriye tebaalı Firaz E. bir marketten satın aldığı meyve suyunun bayat çıktığını iddia ederek iade etmek istedi.

KAVGA BIÇAKLI MÜZAKEREYE DÖNÜŞTÜ

Suriye tebaalı market çalışanları Ali Naus 27 ve Bağri Tabakji 25 ile Firaz E. arasında çıkan laflı kavga bıçaklı müzakereye dönüştü. Münakaşada, Ali Naus göğsünden Bağri Tabakji ise sırtından aldığı bıçak darbeleri sebebiyle yaralandı.

Ali Naus, vaka yerinde yaşamını kaybetti. Ankara Hastanesi'nde rehabilitasyon altına alınan Bağri Tabakji'nin de hayati riskinin bulunduğu bilindi.

Vakanın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ile Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarının ortak işlemi neticeyi Firaz E. kısa vakitte tutularak nezaretine alındı. Katil zanlısı, emniyetteki harekâtlarının ardından adliyeye sevk edildi. Anadolu Ajansı