İstanbul Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi Tuncay Artun Caddesi'nde 14 Mayıs Cumartesi günü Sabah 07.30 sularında meydana gelen olayda, aile şirketi olan Küçükel İnşaat'da çalışan 31 yaşındaki Tahir Küçükel, bir gecekondunun bahçesinde yaralı şekilde bulundu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans gönderildi. Sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Tahir Küçükel'in kafasında darbe ve düşmeye bağlı kan toplanması (ekimoz) olduğu görüldü. Cerrahi müdahaleye alınan Küçükel, dün sabaha karşı doktorlarıntüm uğraşlarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KESİN ÖLÜM NEDEN DAHA BELLİ DEĞİL
Olay yeri inceleme ekipleri, Küçükel'in bulunduğu bahçe duvarının 3.5 metre olduğunu buradan düşmüş olabileceği ihtimalini araştırıyor. Küçükel'in kesin ölüm sebebi ise Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonucuna göre ortaya çıkacak.

ARDA SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUA İSTEMİŞTİ
Başarılı futbolcu Arda Turan olay günü Twitter hesabında, "Bugün benim için üzücü bir gün. Çok yakın arkadaşım Tahir Küçükel beyin kanaması geçirmiştir. Sizlerden de ismen dua istiyorum" demişti.