MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya takviye verdi. Bahçeli, "Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek" diyerek Soylu'nun yalnız olmadığını ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

- Fiile odaklanıp faile sırt çeviremeyiz. defalarca büyük resme odaklanmalıyız. Maşayı yok, tutan ve tutturan elleri görebilmeliyiz.

- Bugüne dek akıntıya kapılıp, onun bunun dolduruşuna gelerek siyaset yapmadık. Bundan daha sonra da yapmamızı kimse beklememelidir. Dibi görünmeyeden sudan su içmedik, hele hele korkuya hiç rehin düşmedik. Samanlıkta olmayan iğneyi arayanlarla, lafla peynir gemisi yürütme gayretindeki şaşkınları ciddiye almadan onları ipin üstünde yürüyen cambazlarla baş başa bıraktık. Karanlık operasyonların hedefi haline getirmek için uğraşanlara, zemin yoklayanlara taviz veremeyiz. Göz yumamayız.

- Açık seçik görüyoruz fakat Türkiye'nin çevresindeki sisli ve sinsi abluka sertleşmektedir. Emel sahipleri kartlarını açık oynamaktadır. 

- Herkesi uyarıyorum, gaye Türkiyemizdir. Maksat milli birlik ve huzur ortamımızdır. Kale duvarlarımızı düşürmek maksadıyla sinerjisini ve sistemsel enerjisini Türkiye düşmanlığından alan bir tezgah kurulmuştur.

- CHP bu kirli senaryonun daha aşağı yüklecisi, üstteki figüranıdır. 6 ay içinde diğer bir Türkiye görüleceğini söyleyen Kılıçdaroğlu kaosun bekçisi, krizin çeşnicisi konumundadır. HDP ise dikkatli bekleyen fitnedir. Ana bizi düşündüren, İP'in başkanının üstlendiği provokatörlük rolüdür. Siyonizme gülücükler saçan bu şahsın, Rize'nin ilçeleri İkizdere ve Çayeli ilçelerini ziyaret ederek olaylara sebebiyet vermesi, mercek altına alınmalıdır. Nasıl bir oyunun sahnelenmeye çalışıldığı fark edilecektir. İP Başkanı'nın mahsus, inadına yapar gibi, sözde toplumsal huzursuzluğun fitilini tutuşturmak için Rize'ye gitmesi yalnızca öngörüsüzlükle izah edilemez. Siyasi hayatı kumpaslarla, yalanlarla, çıkar hesaplarıyla heba olmuş bu şahsın Netanyahu benzetmesinden daha sonra Rize'ye ziyareti anlaşılıyor ancak her yerde ayağa olay içeri almamak için tasarlanmıştır. 

- Türkiye haksızlıkların karşısındadır, küresel emperyalizmin bütünüyle karşısında kutbundadır. Devleşmiş millet iradesi çözülmek ve dağıtılmak istenmektedir. Mesnetsiz iddiaların, gündeme taşınan iftiraların, yöresel ve küresel operasyonlardan bağımsız ele alınması bize göre olası değildir. Terörle mücadele kahramanca devam ederken, vatan savunması tehditlerin doğduğu alanlarda cesaretle yapılırken, bu mücadelenin içinde bulunan devlet adamların itibarsızlaştırılma çabaları

- Kimse aklımızla alay etmesin, biz her şeyin farkındayız. Devletin hükmü şahsiyetini, milletin kutlu varlığını uçuruma sürüklemek üzere ifa edilen şirret kampanyayı görüyor ve takip ediyoruz. 

- Hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek, buna hiçbir alçağın gücü yetmeyecektir. Hiç kimse TSK'nın onurlu komuta heyetine balçık atamayacaktır. TSK'nın ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını bilhassa ve önemle ifade ediyorum. Konu irademizin korunmasıdır. Konu devletimizin saygınlığı ve bekasıdır. Cümbür Cemaat yerini yurdunu anlamak zorundadır. Türkiye'nin gündemi video kayıtlarıyla rehin alınamaz. sosyal ağ iftiralarıyla ele geçirilemez. Sayın Binali Yıldırım'ı evladıyla birlikte töhmet aşağıda ayrılmak, uyuşturucu ticareti ile ilişkilendirmek müfteriliktir. 

- Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkmak için faal halde olanlara bedeli ne dek ağır olsa bile izin verilmeyecektir. Biden lobisinin zehir ve zillet saçan niyetleri Türkiye Cumhuriyeti'ni düşüremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti bütün bağımsızdır. Biden'ın muhalefeti pışpışlayıp Cumhur İttifakı'nı niyet alması sonu hüsran olacak bir maceraya atılmaktır. İktidar ruhsatını ABD yok, kovboylar yok, şiddet odakları yok büyük Türk milleti vermektedir.  

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Bahceli-Hic-kimse-Turkiye-Cumhuriyeti-Icisleri-Bakani-nin-boynuna-tasma-geciremeyecek/250854