AA muhabiri Musab Turan'ın Süleyman Soylu'ya ilişkin sorduğu sorunun gerisinde Asilzade'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan AA Genel Müdürü'nü niyet alarak "Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir" dedi.

Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Musab Turan'ın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat ile ilgili yönelttiği soruya Soylu'nun danışmanı Mazhar Yıldırımhan'dan sert bir tepki geldi.

AA Genel Müdürü'nü hedef alan Yıldırımhan Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "AA Genel Müdürü derhal istifa etmelidir. Bu ne kahpeliktir. Bu ne şerefsizliktir. AA muhabiri üzerinden Süleyman Asilzade'ya ve hükümete suikast düzenlenmiştir" ifadelerine yer verdi.

Musab Turan'ın işten çıkarılmasının ardından ikinci bir tanımlama yapan Yıldırımhan, "Öğrendiğim kadarı ile AA genel müdürü yaşanan bu gelişmeden benim kadar başı dönen ve gözü yaşlı. Onunla ilgili sözümü geri çekiyorum. Fakat muhabirin yaptığı kahpelik ve şerefsizlik affedilemez. Yaptığı bütün bir suikast girişimidir" dedi.

Yıldırımhan, ikinci açıklamasının ardındaki Fethullah Gülen'i savunduğu paylaşımlarının ortaya çıkması üstüne Twitter hesabını kapattı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Bakan-Soylu-nun-danismani-AA-Genel-Muduru-acilen-istifa-etmelidir-bu-ne-serefsizliktir/250707