Hadise, saat 22.00 sıralarında Keçiören ilçesi Bağlarbaşı Semti ’nde alana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 grup arasında Fındıklı Cadde ’ta bilinmez bir sebepten dolayı müzakere çıktı.

SİLAHINI SÜRÜKLEYİP ATEŞ ETMEYE BAŞLADI

Tartışmanın gelişmesiyle taraflardan biri silahını sürükleyerek ateş etmeye başladı. Mermilerin isabet ettiği Halil İbrahim G. ile Burak A. yaralandı. Yurttaşların ihbarı üzerine hadise yerine çok rakamda polis ve sıhhat takımı sevk edildi.

112 Acil Servis takımları, hadise yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Halil İbrahim G. ’yi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Sağlık Kurumu ’ne, Burak A. ’yı ise Keçiören Eğitim ve Araştırma Sağlık Kurumu ’ne kaldırdı.

VAKADA KULLANILAN SİLAHLA YAKALANDI

Hadise yerinde çalışma başlatan polis, bir şahsı vakada kullanılan silahla beraber nezaretine aldı. Hadise yerini şerit sürükleyerek kapatan polis ekipleri, çevreye saçılan kurşun kovanlarını koruma altına aldı. Daha sonra noktaya sevk edilen hadise yeri analiz takımları, kanıtları topladı. Polis, hadiseyle alakalı analiz başlattı. İHA