Beceren Hotel’in Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

İnsanlar; tüm yıl çalıştıktan sonra dinlenmek adına tatil yapmayı düşünürler. Tüketicilerin önünde yaz ve kış tatili olmak üzere iki farklı seçenek vardır. Takdir edersiniz ki, kış tatili; yaz tatiline kıyasla daha az popülerdir. Fakat, Türkiye sınırları içerisinde kış tatiline uygun farklı yerler mevcuttur. Onlardan birisi de Uludağ!

Uludağ; kış aylarında binlerce insanın ziyaret ettiği bir yerdir. Bilhassa kayak yapma imkanı sunmasıyla farkını ortaya koyar. Bunun yanı sıra, Uludağ sınırları içerisinde kalitesine yüzde yüz hayran kalacağınız çok sayıda otel vardır. Beceren Hotel; yolu Uludağ’a düşenlerin kalması gereken otellerden birisidir. Gelin, bu otelin özelliklerine bir göz atalım!

Beceren Hotel Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

Her şeyden önce, Beceren Hotel’in tarihi hakkında bilgi verelim! Bu otel; 1970 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürür. Kafe Beceren ile beraber Uludağ denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden birisi olmayı başarır. Güncel tarih itibariyle, 67 adet odası ve 250 kişi kapasiteli restoranı ile hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Ayrıca, bu otel; yıllardan bu yana çok sayıda Türk filminin çekildiği yer olmasıyla da farkını ortaya koyar.

Beceren Hotel’i özel kılan çok sayıda detay bulunuyor. İlk olarak, manzarasından bahsedelim! Bu oteli tercih ettiğiniz takdirde sizi eşsiz bir Uludağ manzarasının beklediğini bilmelisiniz. Ayrıca, odanızdan çıktıktan yalnızca birkaç saniye sonra kendinizi kayak pistlerinde bulabilirsiniz. İnsanlar; Beceren Hotel sayesinde kendilerini evlerindeymiş gibi hissederler. Hem kayak yapmanın zevkini yaşamak hem de dilediği gibi dinlenmek isteyenlerin ilk tercihi kesinlikle Beceren Hotel olmalıdır.

Neden Beceren Hotel’e Gidilmeli?

Beceren Hotel; Türkiye’nin en eski kayak otellerinden birisidir. Otelin tam karşısında yine Beceren ailesine ait bir de kafe yer alır. Kafe binasının içerisinde a la kart restoranın yanı sıra market, kayak ekipmanı satan başka bir dükkan, kayak odası, kayak okulu ve butikler de yer alır. Bunun yanı sıra, Beceren Hotel’de kaldığınız takdirde Kafe Beceren’in eşsiz lezzetlerinin tadına da kesinlikle bakmalısınız. Bilhassa Uludağ ile özdeşleşen sucuk ekmek, sıcak çikolata, sahlep ve sıcak şarap da mutlaka tatmanız gereken yiyecek ve içecekler arasında bulunur.

Beceren Hotel; müşteri memnuniyetini sağlamak adına elinden geleni yapar. Öğünlerini açık büfe ve tam pansiyon olarak sunmasıyla göz doldurur. Bunun yanı sıra, geç kahvaltı, beş çayı ve gece çorbası gibi ek hizmetleri ile de dikkat çeker. Tam pansiyon konsepti ile hizmet veren otelde gün boyu içilen sıcak içeceklerin ücretsiz olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca, Cumartesi günleri döner, Pazar günleri ise kuru fasulye günü olarak bilinir.

Beceren Hotel bünyesindeki odalarda tabiri caizse yok yoktur. Bilhassa odaların her birisinde ücretsiz internet imkanının yer alması ciddi bir avantajdır. Uludağ’ın en köklü oteli olarak bilinen Beceren Hotel; fiyat/performans kriteri açısından en iyisini sunar.