İBB kuruluşu BELTUR A.Ş. Genel Müdürü Cenk Akın, Hıdiv Kasrı'nı modacı eşi için kapattı. M

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) benzer-dost-akraba atamaları gündemdeki sıcaklığını korurken, bir skandal daha ortaya çıktı.

'Diziye sponsor almak belediye şirketlerinin işi mi?' diyen Başkan Ekrem İmamoğlu'nun müdürü, eşine sponsor oldu. İBB kuruluşu BELTUR A.Ş. Genel Müdürü Cenk Akın, Hıdiv Kasrı'nı modacı eşi için kapattı.

Moda tasarımcısı Çiğdem Akın, Sonbahar/Kış 21-22 koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sundu. Tanıtım, tarihi Hidiv Kasrı'nda gerçekleşti.  

Toplam 12 modelin oyunculuk yaptığı proje, tarihi Hidiv Kasrı’nın büyüleyici atmosferinde hayata geçirilmişti.

Üç hafta süren hazırlık döneminin ardındaki tamamlanan projenin yemeiçme ve mekan sponsoru ise BELTUR A.Ş. oldu. Boğazın en şık göründüğü Hıdiv Kasrı'nda defile düzenleyen Çiğdem Akın'ın ise BELTUR A.Ş. Genel Müdürü Cenk Akın ile evli olduğu ortaya çıktı.

Boğaz'a nazır Hıdiv Kasrı'nda Çiğdem Akın'ın moda şovu düzenlemesine izin veren BELTUR A.Ş. Genel Müdürü Cenk Akın'ın eşine jest yaptığı anlaşıldı.

Hidiv Kasrı'nı kiralamak isteyen herhangi bir vatandaşın çeşitli prosedürleri yerine getirmesini isteyen BELTUR'un Genel Müdürü Cenk Akın'ın modacı eşine kasrı özel kapatması; kamuoyunda tepkiyle karşılandı.

Muhammed Uzun/Sabah

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Beltur-Genel-Muduru-Cenk-Akin-esi-icin-Hidiv-Kasri-ni-kapattirdi/250779