8 Kasım'da istifa etmesinin ardından yalnızca bir kez görüntülenen eski Define ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bu defa İstanbul Beykoz'da düzenlenen bir çiftin düğününde görüntülendi.

 

Define ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten aylar sonra öncelikle 7 Mayıs'ta Büyük Çamlıca Cami’ndeki cuma namazında görüntülenen Patent Albayrak, bu kere de bir düğünde görüntülendi.

Oda.tv'nin haberine kadar Patent Albayrak eşi Esra Albayrak ile İstanbul Beykoz'da düzenlenen Aykut Kalender ve Betül Özçelik çiftinin düğününe katıldı. 

Burada bir hitabe yapan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi emrindeki burada eski bakan olarak değil de kardeşimizin düğününe, Aykut bizim kardeşimiz gibi fakat alt Betül kızımız da kardeşimiz gibiydi. Yağmur bekliyorduk. Bugünün hatırına yağmur da elhamdülillah yağmadı. haricen güzel bir yaz akşamında bir arada bugüne şahitlik etmekten nedeniyle çok sevinç duyuyorum. Rabbim iki âlem saadeti muhabbeti nasip etsin sizlere. Sizler vesilesiyle kurulacak bu aileden ülkeye ve ümmete fazla uğurlu evlatlar yetiştirmenizi nasip etsin duasıyla tekrarda iki aileyi de tebrik ediyorum." 

Albayrak izdivaç cüzdanını geline ibraz etti. 

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Berat-Albayrak-bu-kez-dugunde-goruntulendi-Ben-burada-eski-bir-bakan-olarak-/251966