Süper Lig'de aldığı 25 galibiyet ve 6 beraberlikle şimdiden 63 milyon TL kazanan Beşiktaş, kazanan olduğu takdirde 300 milyon TL’ye yakın bir gelirin sahibi olacak.

Ayrıca pandemi hem de geçmiş yönetimlerden kalan borçlar nedeniyle zorlama günler geçiren Beşiktaş, maddi yönden refaha kavuşuyor.

Süper Lig'in lideri, şu esas kadar 25 galibiyet ve 6 birliktelik elde etti. Süper Lig ekipleri, galibiyet ücreti olarak 2 milyon 250 bin TL ve birliktelik için ise 1 milyon 125 bin TL'lik kazanç elde ediyor. Kartal, sahada topladığı başarılı sonuçlarla şimdiden 63 milyon TL kazandı.

Sözcü'den Ali Aydın'ın haberine kadar, siyah-beyazlılar fazla yaklaştığı şampiyonluğa ulaşması halinde ise dev bir gelirin sahibi olacak.

Üstünlük ve yayın gelirleri edinmek üzere 190 milyon TL'yi kasasına koyacak olan Kartal, kulübün kasasına 300 milyon TL'ye yakın bir para girdisi sağlayacak.

Göreve geldiği günden beri fiziksel alandaki düzensizlikleri ortadan kaldıran Başkan Ahmet Nur Çebi, futbolcu ve personellerin bütün alacaklarını ödedi.

Çebi'nin bu hamlesi Ümraniye'de hem teknik heyet ayrıca de futbolculara büyük moral dopingi yarattı ve takımın defalarca başarılı sonuçlar almasını sağladı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Besiktas-sampiyon-olursa-300-Milyon-TL-kazanacak/249942